gta-v-infok-es-kepek/2013/08/14

GTA V - infók és képek

2013. augusztus 14. Uszkai Dávid

Egyre csak közeledik a GTA V szeptemberi megjelenése, így tehát egyre több hivatalos és nem hivatalos infót kapunk, nem volt ez másképp ezen a héten se, így összegyűjtöttük Nektek ezeket!

Hétfőn a Rockstar bejelentette, hogy csütörtökön újabb videót láthatunk ami az új epizód többjátékos módját hivatott bemutatni! A csak Grand Theft Auto Online néven emlegetett többjátékos módból nem csak egy gameplay videó várható, hanem ezen felül egy előzetes is ami minden bizonnyal az új funkciók bemutatását hivatott szemléltetni. Természetesen most se maradhatott el a hivatalos bejelentő kép:

grand-theft-auto-v_screenshot_20130812151219_1_nfh Mindeközben lezajlott az Nvidia befektetői megbeszélése alatt az egyik vezető megemlítette a GTA V PC-s megjelenését ami őszre tehető. Ez egyáltalán nem hivatalos bejelentés, tehát érdemes nagyon erősen pletykának kezelni, mivel csak véletlen elszólás lehetett a dolog. Mint kiderült az Nvidia mindent tagadott és kijelentette, hogy csak általánosságban beszéltek és semmiféle információval nem rendelkeznek a játékról. A későbbi PC-s megjelenés már úgyis trend a Rockstarnál így semmi meglepő nincs abban, hogy a személyi számítógéppel rendelkező emberek később vethetik bele magukat a kockulásba.

Végül pedig a tegnapi nap kaptunk pár új képet, hogy azokkal is csillapítsuk Los Santos iránti vágyunkat! Szerencsére már nem kell sokat várjunk a játékra hisz bő egy hónap múlva, szeptember 17-én mi is belevethetjük magunkat, feltéve ha van egy Xbox 360 vagy PS3 konzolunk.

186495_orig_gtav8 186490_orig_gtav3 186492_orig_gtav5  A teljes galéria megtekintéséhez látogasd meg Facebook oldalunkat!

Írta: Uszkai Dávid