gyozd-le-a-munkat-a-razer-productivity-suite-kovetkezo-generaciojaval

GYŐZD (LE) A MUNKÁT A RAZER PRODUCTIVITY SUITE KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJÁVAL

2021. november 06. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer bemutatta Productivity termékcsaládjának három új tagját: az új Pro Click Mini vezeték nélküli egeret, a Pro Type Ultra vezeték nélküli billentyűzetet, valamint a Pro Glide XXL egérpadot. Az új Pro sorozat többeszközös vezeték nélküli csatlakozást, hosszabb akkumulátor-üzemidőt és csendesebb hangprofilt nyújt. A Razer nagy teljesítményű, tartós és ergonomikus hardverek gyártásában szerzett tapasztalatával párosulva az új Pro termékcsalád ideális munkahelyi, otthoni irodai vagy mobil perifériákat kínál a napjainkra jellemző rugalmas munkavégzés helyszíneihez.

Mivel az emberek továbbra is otthonról dolgoznak, a kiváló minőségű billentyűzetek és egerek egyre fontosabbá váltak a termelékenység növelése és a gördülékenyebb, gyorsabb munkafolyamatok biztosítása érdekében. A Razer új Pro termékcsaládja a legfrissebb hardver- és szoftvertechnológiákat vonultatja fel, amelyeket a Razer profi szintű gamer eszközök gyártásában szerzett többéves tapasztalata alapján fejlesztettek ki. Az iparág legjobb ergonomikus kialakításait modern, elegáns stílussal és nagy teljesítményű gamer-technológiákkal ötvöző Pro termékcsalád olyan kényelmet, akkumulátor-üzemidőt és pontosságot biztosít, amellyel a felhasználók győzni fogják a munkát.

„Manapság a munkahely bárhol lehet – az irodaházban, otthon az étkezőasztalnál, a vonaton vagy a levegőben.” - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. „A felhasználó tartózkodási helyétől függetlenül a Razer Pro termékcsaládja minden feladathoz és helyzethez rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek a munkafolyamatokat javítják, legyen szó akár a zavartalan munkát elősegítő, csendes kattintású egérkapcsolókról, vagy az egész napos kényelmet biztosító, puha tapintású billentyűsapkákról, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan dolgozhassanak, bárhol is vannak.”

Razer Pro Click Mini

Az elegáns, kompakt formájú Pro Click Minit az útközbeni használat érdekében úgy tervezték, hogy könnyedén elférjen bármelyik táskában, hátizsákban vagy aktatáskában, de ugyanúgy megállja a helyét a mindennapi desktop és munkaállomásos felhasználás során is. Az akár 15 millió kattintásos élettartamú csendes, taktilis kapcsolókival a Pro Click Mini maximális termelékenységet biztosít minimális zaj mellett, így nem zavarja a figyelmet az irodában, a kávézóban, a vonaton vagy otthon.

A Bluetooth-on keresztül akár 3 eszközhöz - egy negyedikhez pedig a 2,4 GHz-es adapter segítségével - csatlakoztatható Pro Click Mini több eszköz vezérlésére is használható anélkül, hogy minden alkalommal párosítást és leválasztást igényelne. A Razer HyperSpeed technológiát a csomagban megtalálható 2,4 GHz-es adapteren keresztül nyújtó Pro Click Mini az iparágban vezetőnek számító gyors, megbízható és késleltetésmentes vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé az asztali és a hordozható számítógépek számára.

A Pro Click Mini központi eleme a Razer 5G Advanced optikai érzékelő, amely hihetetlen pontosságot biztosít, és javítja a hatékonyságot a precíz vezérlést igénylő feladatokban. Az új Razer HyperScroll egérgörgő a hosszabb dokumentumok és weboldalak gyors és egyszerű navigációja érdekében lehetővé teszi a szabad pörgetésű (Free-Spin) és a tapintható (Tactile) módok közötti váltást, míg a 4 irányú dönthető-kattintási funkció gondoskodik az egyszerű vízszintes görgetésről és mozgásról. A több alkalmazásban való egyszerű használat érdekében további 7 szabadon programozható gombbal rendelkező Pro Click Mini egy sokoldalú és hatékony egér, amely tökéletesen megfelel a modern irodai munkakörnyezet által támasztott követelményeknek.

Razer Pro Type Ultra

A közösség visszajelzései alapján tökéletesített és továbbfejlesztett Razer Pro Type Ultra a Razer Pro billentyűzetcsalád következő generációját képviseli, amely csendesebb, fényűzőbb gépelési élményt hoz az irodába. A halk, mechanikus kapcsolók akár 80 millió leütéses névleges élettartammal bírnak, a billentyűsapkák puha tapintású bevonata pedig garantálja az egész napos kényelmet a gépelés során. A plüss műbőr csuklótámasz további alátámasztást nyújt, és enyhíti a csukló esetleges megerőltetését a nap folyamán.

Bluetooth és Razer HyperSpeed Wireless támogatásával a Pro Type Ultra egyszerre 4 eszközhöz is csatlakoztatható, a csatlakoztatott eszközök között pedig könnyedén, egyetlen gombnyomással lehet váltani. A több mint 200 órányi akkumulátor-üzemidőnek és a használat közbeni kábeltöltésnek köszönhetően a Pro Type Ultra a modern irodák tökéletes termelékenységi billentyűzete.

Mind a Pro Type Ultra, mind a Pro Click Mini a Razer Productivity Dongle-lel van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindkét eszközt egyetlen adapterhez csatlakoztassák, ezáltal pedig felszabadítsanak egy fontos USB-portot, miközben fenntartják a gyors, késleltetésmentes Razer HyperSpeed vezeték nélküli kapcsolatot mindkét eszköz számára.

Razer Pro Glide XXL

A Razer termelékenységnövelő perifériacsaládját a Pro Glide XXL - egy teljes asztalszélességű, puha egérpad - teszi teljessé, amely tökéletes társa a Pro Click egérnek. A nagy sűrűségű gumi alátéthez ragasztott, rendkívül pontos egérkövetést nyújtó texturált mikro-szövet felszínével a Pro Glide XXL teljes asztalszélességű, párnázott felületet biztosít, így növelve a kényelmet és minimalizálva a fáradtságot. A Pro Glide XXL tökéletes kiegészítő a Pro Click Mini és a Pro Type Ultra számára, amely megnövelt egérkezelésével és kényelmével hangsúlyos, professzionális megjelenést kölcsönöz bármely munkaterületnek.

A Razer Pro Click Mini és Pro Glide XXL már elérhető 89,99, illetve 34,99 eurós ajánlott fogyasztói áron, míg a Pro Type Ultra az év további részétől lesz elérhető 169,99 eurós áron.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: