halhatatlan-szereplo-a-the-walking-dead-ben/2015/10/18

Halhatatlan szereplő a The Walking Dead-ben!?

2015. október 18. Bordás Dávid

Nos, aki még nem látta a sikeres The Walking Dead sorozatot (van olyan ember?), annak a következők spoiler veszélyes infók! 

A héten induló hatodik évad első részében igazán belestünk a zombi apokalipszis világába. Talán az első öt évad összes zombiját belegyúrták az évadnyitóba. Úgy tűnik, hogy egyenlőre betartották az ígéretüket a készítők és nagy mennyiségben kapjuk a rondábbnál oszlottabb húsevőket.

A rajongók pedig izgulhatnak, hogy vajon melyik kedvencük veszhet oda. Ugyanis senki biztonságban. Vagy mégis? Robert Kirkman megosztott egy apró érdekességet a New York-i Comic Con rendezvényén. Elárulta, hogy melyik szereplőt nem tervezi elhalálozni.

Carol a képregényben egy kísérlet volt arra, hogy egy megtört egyén mivé válhat egy zombi apokalipszisben. De Carol a sorozatban, ami legyünk őszinték, egy sokkal jobb karakter, valóban erősebb lesz azoktól a szörnyű dolgoktól, amik történtek vele a sorozatban. Megölni őt biztosan nem… mi nem tehetjük meg.”

carol

Ki gondolta volna. Akkor mi lesz a többi kedvenccel? Rick? Daryl? Michonne? Glenn? Maggie? Carl? Ők a következők? Reméljük, hogy egyik sem. Ribert Kirkman már többször is hangoztatta, hogy bárki oda veszhet, azonban ez első alkalom, hogy nyíltan kijelentette egy adott szereplő túlélését. A következő részek után talán okosabbak leszünk.

Írta: Bordás Dávid