harom-klasszikus-gta-kap-uj-kontost-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-editiont

Három klasszikus GTA kap új köntöst - Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont

2021. október 12. Szajcsán Márk Hírek / Játék Hírek

Futótűzként futott végig a gamer berkekben a pletyka, mihelyst a Rockstar Games korábbi klasszikus GTA részeket készül felújítani. Nem is tartott sokáig, hogy bejelentség a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont-t. 

A címet még ízlelgetni kell, elsőre elég fura. Viszont jól látszik, hogy trilógiáról van szó. Felújított kiadást kap a Grand Theft Auto III, a Vice City  és a San Andreas. Nem tudni, hogy mekkora változtatás fog történni a játékokkal. Ingame videót sajnos nem közöltek. Ami már biztos, hogy modernebb lesz a játékélmény és a grafika, viszont nagyon szeretnék, ha megmaradna a játékosokban a klasszikus játékélmény. 

Annyi biztos, hogy még idén kézhez kapjuk, legalábbis az alábbi platformokon: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch. 2022 első felében érkezik iOS és Android platformokra.

A Rockstar Games a játék jelenlegi verzióit október 11-én levetette az online boltok polcairól. Arról még nincs hír, hogy mennyibe is fog az új kiadás kerülni, illetve, hogy akik jelenleg birtokolják a korábbi verziókat, azok ingyenesen megkapják e majd az új részt, vagy nekik is meg kell vásárolni.

Írta: Szajcsán Márk