harom-uj-idoseknek-keszult-telefont-mutatott-be-az-evolveo

Három új, időseknek készült telefont mutatott be az EVOLVEO

2022. április 29. Kocsis Bence Mobil hírek

Három új, az idősebb korosztálynak szóló telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone 650 XG, 550 EG és 850 EB telefonok mindegyike olyan funkciókat tartalmaz, amelyek alapján leginkább az idősebb korosztálynak ajánlottak. Ezek között megtalálható az SOS gomb, illetve a helymeghatározás is.

A legújabb EVOLVEO Easyphone telefonok egyik fontos tulajdonsága, hogy helymeghatározóval ellátott SOS gombbal rendelkeznek. Ez a 650 XG változat esetében egy komplex helymeghatározó rendszert jelent, amely GPS, Wifi és GSM cellát is használ, így rendkívül pontos eredményt biztosít. Az Easyphone 550 EG és 850 EB készüléket pedig GPS helymeghatározóval szerelték fel. Ráadásul az SOS gomb megnyomásával a telefon automatikusan elkezdi tárcsázni az előre beprogramozott számokat.

Emellett az 650 XG változat előnye, hogy egy előre engedélyezett telefonszámon keresztül lekérhető a telefon tartózkodási helye is. A készülék ugyanis lehetővé teszi a helymeghatározó SMS üzenet küldését egy másik telefon számára. Ez abban az esetben lehet fontos, ha például valaki nem tud kapcsolatba lépni a telefon tulajdonosával. A telefonban beállíthatóak azok a személyes névjegyek, akik jogosultak ennek a helyzetnek a meghatározásához. Ennek köszönhetően alkalmas arra, hogy idős családtagjainak biztonságban tudjuk. Az Easyphone 650 XG emellett esésérzékelővel is fel van szerelve. Az okos szenzor képes kiértékelni, ha a használója elesik és automatikusan tárcsázni kezdi az előzetesen beállított számokat, illetve SMS-t küld azokra.

Mindhárom telefon kialakításánál figyelembe vették az egyszerű használhatóságot is. A telefonok nagy gombokat kaptak a kényelmes kezelhetőség érdekében. Ezek kellőképpen elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. Az Easyphone 650 XG és 550 EG fényképes névjegy funkcióval van ellátva a könnyebb hívások érdekében. A fényképes névjegyek kínálatának előhívásához egyszerűen elég egy gomb megnyomása. Az EVOLVEO EasyPhone 550 EG pedig egy okos töltőállomást is kapott. Ennek a gombját megnyomva a mobiltelefon csengőhangja lejátszásra kerül, így könnyebb megtalálni a telefont.

Az Easyphone 650 XG 22.000 forintos áron kapható, míg az 550 EG és 850 EB 15.000, illetve 15.500 forintos áron szerezhető be. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: