hogy-nez-ki-a-geped-nyeremenyjatek/2015/08/07

"Hogy néz ki a géped?" nyereményjáték

2015. augusztus 07. Kocsis Bence Nyereményjátékok

A mai napon kezdetét veszi rendhagyónak tekinthető, legújabb nyereményjátékunk, mely rendhagyó abból a szempontból, hogy ebben az esetben nem kell kérdésekre válaszolni, vagy megosztani a nyereményjátékra való felhívást. A nyereményjátékban nem ti, hanem számítógépeitek fognak játszani. Nem kell mást tennetek, mind beküldenetek egy fotót a számítógépetekről, amely fótót mi facebook oldalunkon egy galériában közzétesszük. Az itt található képekre gyűjthetitek a lájkokat, kommenteket, megosztásokat. Akik a legtöbb lájkot összegyűjtik értékes ajándékot nyerhetnek.

A nyeremények:

1. díj: Noctua NH-U9S processzorhűtő ( Teszt a hűtőről )

noctua_nh_u9s

2. díj: Alpenföhn Brocken 2 processzorhűtő ( Teszt a hűtőről )

brocken 2

A beküldött fotókat egységesen augusztus 24-én fogjuk facebook oldalunkon közzétenni és a lájkok gyűjtésének határideje szeptember 13.

Játékszabályok:

  1. Fotózd le számítógépedet kívülről, vagy belülről. (Fontos hogy a kép a sajátod és nem egy internetről letöltött masina legyen, így egy rendszerigeny.hu feliratú cetlit, kártyát is szerepeltess a fotón, kreatívabbak tableten, telefonon a betöltött rendszerigény.hu oldallal is igazolhatják a fotó eredetiségét)
  2. Az elkészített képet küld be a jatek@rendszerigeny.hu e-mail címre (fontos, hogy a kép mellett tüntesd fel postai elérhetőségedet és facebook nevedet, pl. https://www.facebook.com/arpad.toth.3 , hogy közölni tudjuk veled az esetleges jó hírt, illetve a galériában fel tudjuk címkézni a képeket. Emellett, ha lehetséges egy velős specifikációt is megadhatsz a gépedről, ami ugyancsak a facebook galériában fog megjelenni.)
  3. A létrehozott galériában szereplő képek közül a legtöbb lájk viszi a nyereményeket
  4. Játszani csak abban az esetben tudsz, ha magyarországi postai elérhetőséget adsz meg.
  5. A lájkokat gyűjtése lájkgyűjtésre specializálódott facebook-, vagy weboldal felhasználásával nem megengedett, mivel ezeken az oldalakon számunkra nem "cél" felhasználók lájkjait, vagy akár nem valós felhasználók kedveléseit gyűjtitek össze.

A nyereményjáték során a jatek@rendszerigeny.hu e-mail címre beérkezett személyes adatokat csak a nyereményjáték céljára használjuk fel, azt nem továbbítjuk harmadik fél számára.

desktop

logo-alpenfohn

noctua_logo

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: