if-design-kituntetest-kapott-az-msi-gs66-stealth

IF Design kitüntetést kapott az MSI GS66 Stealth

2020. február 18. Herczeg Balázs Laptop/Notebook

2020. február 18., Taipei, Tajvan - Az MSI, a gaming és alkotói hardverek vezető gyártója bejelentette, hogy a legújabb GS66 Stealth laptop elnyerte az iF Design 2020 elismerést a kiváló formatervezésének köszönhetően. A terméktervezés Oscar-jaként ismert iF Design Award a legjobb tervezésű termékeket képviseli. „Nagy megtiszteltetés, hogy az iF Design Award elismeri az innovatív formatervezés iránti törekvéseinket. Az MSI tervezési képessége megkérdőjelezhetetlen. Továbbra is folytatjuk a legmodernebb készülékek tervezést a játékosok, a tartalomgyártók és a nagyközönség számára ”- nyilatkozta Sam Chern, az MSI Marketing alelnöke.

A nyertes termékek közé tartozik a csúcsminőségű MSI GS66 Stealth Gaming Laptop, amelyet a 2020-as CES kiállításon mutattak be. A laptop a többi díjnyertes eszközzel Berlinben, a Café Moskua-ban lesz látható május 2 és 10 között.

MSI GS66 STEALTH GAMING LAPTOP

Az MSI hordozható, nagy teljesítményű gaming laptopjainak legújabb tagja, a GS66 Stealth most egy opcionális 300 Hz-es kijelzővel érkezik, egy három-ventilátorral rendelkező, kiváló hűtést biztosító csendes vázban, amelyben a világ legvékonyabb ventilátorlapátjai dolgoznak. A 99,9 Whr akkumulátorral és a tompított fekete megjelenéssel kombinált GS66 Stealth tökéletes megoldás azoknak a szakembereknek, akik a szívükben játékosok

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter