igazi-lehuzas-a-fifa-19

Igazi lehúzás a FIFA 19?

2019. január 09. Kocsis Bence Konzol hírek

A FIFA 19 alapvetően egy ingyenes játék lenne, amire a játék megvásárlása után nem kell költeni. Az Ultimate Team viszont egy igazi pénznyelő azok számára, akik szeretnének szerencsét próbálni. Nem elég ugyanis, ha jól játszik az illető hisz a coin-ban mérhető díjak mellett nincs arra garancia, hogy a megkapott csomagokban értékes játékosok lapulnak. Azok számára, akik a Team of The Year (TOTY) kártyák egyikére vágynak, mint például a 99-es Messi, vagy a hasonló értékű Ronaldo, rossz hír, hogy az esély arra, hogy kinyissuk őket, kevesebb, mint 1%, illetve még kevesebb. Hogy miről is van szó?

A legdrágább megvásárolható csomag a Jumbo Rare Players Pack, ami 100 000 coin-ba, vagy 2000 FIFA pontba kerül. Ha például 12000 FIFA pontot vásárolunk akkor abból 6 Jumbo Rare Players Pack-ot vehetünk meg. ez 15 eurót jelent csomagonként, ami nagyjából 4800 forint. Ha kinyitunk egy ilyen csomagot, akkor kevesebb, mint 1% esély van a sikerre, ha pedig kinyitunk hatot, akkor adott esetben 6% alatt kellene lennie a sikerünk esélyének. Sajnos ez nem így van. Ugyanis az 1% alatti esély lehet 0,99%, de ugyanúgy lehet 0,0000001% is. 

A következő videóból látható, hogy Castro1021 névre hallgató youtuber 50 000 FIFA pontot elnyitva, ami nagyjából 128 000 forint értékű, mindössze egyetlen TOTY kártya bújt elő és nem Messi, vagy Ronaldo, hanem Mbappe. Így tehár 128 ezer forintot elköltve is csak imádkozhatunk, hogy a korábbi, többszörös aranylabdások kerülnek a csapatunkba. A nyitás 9:10-nél.

Ha nincs szerencsénk a nyitásokkal, akkor természetesen megvásárolhatjuk a mások által kinyitott Ronaldót, vagy Messit, de ebben az esetben komoly összegeket kell feláldoznunk, hisz az említett kártyák alsó hangon is 5 millió coin-ban, de inkább 9,5 millió coinba kerülnek és ugye a coin sem terem magától. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: