imagine-champion-rider-3d-bejelentes/2013/02/08

IMAGINE CHAMPION RIDER 3D - bejelentés

2013. február 08. Herczeg Balázs

London, Anglia – Február 6, 2013 – Az Ubisoft® ma bejelentette a IMAGINE CHAMPION RIDER 3D-t, a legújabb sikeres Imagine® márkáját, ami Február 15-én Nintendo 3DS-en jelenik meg. Nintendo 3DS rendszer előnyeit teljesen kihasználva, a játék támogatja a korlátlan lovaglási élményt a realisztikus 3D animációkkal.

IMAGINE CHAMPION RIDER 3D lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy lovas csapat vezetője legyen. Vissza a gyermekkori lovasiskolába, táplálni és képezni kell a lovaikat a változatos versenyekért, beleértve az akrobatikus fenyítést is. Változatos lómegülések, lóimádók által felfedezett csodálatos helyszínek, versenyezz a barátaiddal úgy, hogy állatok lábnyomait ismeritek fel. Tölts időt a lovakkal, hogy növeld a teljesítményüket, építs ki kapcsolatokat és tanulj többet róluk. A lovaglási kalandot könnyen testre-szabhatjuk  annak köszönhetően hogy 16 lóból, 8 különböző fajtából választhatunk és testre szabhatjuk a saját képünket és a lovunk felszerelését.

IMAGINE CHAMPION RIDER 3D teljesen kihasználja a Nintendo 3DS rendszer előnyeit, így a játékosok szabadon lovagolhatnak realisztikus 3D lovakat egy lenyűgöző nyitott környezetben. Ugyancsak ide tartozik StreetPass™ amivel megoszthatunk, felhasználhatunk kódokat exkluzív elemek feloldására.

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ceP1qT_NLk[/youtube]

További információért a(z) IMAGINE CHAMPION RIDER 3D-ről itt található: www.ubi.com

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter