innovativ-atx-szamitogephaz-7-elore-telepitett-ventilatorral-a-sharkoon-muhelyebol

Innovatív ATX számítógépház 7 előre telepített ventilátorral a Sharkoon műhelyéből!

2021. június 22. Kocsis Bence Gépház hírek

A Sharkoon bemutatta legújabb számítógépházát, a REV300 modellt, mely egy megszokottól eltérő gépház. Az optimális hűtési teljesítmény elérése érdekében a gyártó 7 előre telepített RGB ventilátorral dobja piacra újdonságát ezen felül címezhető ledekkel is ellátták az egyedi világítás érdekében. Ezen túlmenően az edzett üveg oldallap a jáz jobb oldalán helyezkedik el ami eltér a megszokottól, hisz az alaplap 90 fokkal el lett benne forgatva. 

A 7 ventilátornak köszönhetően a REV300 maximális hűtési teljesíménnyel rendelkezik a dobozból kivéve. Az előlap mögött három darab 140 mm-es hátul három 120 mm-es, míg felül egy 120 mm-es ventilátor került beszerelésre. Az előlap hálós rács , ami növeli a légáramlást, így vízhűtések esetén is sokkal hatékonyabb. Hátul 360, elöl pedig 420 mm a megengedett radiátor hossz, mely maximálisan 3,2 cm széles lehet. 

Az elforgatott alaplapi tálca (mely a REV sorozat védjegye) eredményeképp a főbb komponensekre még nagyobb rálátás tárul a ház jobb oldalán elhelyezett üvegpanelen keresztül. Maga az edzett üveg oldallap mágneses módon záródik, a zsanérok a hátsó részen találhatók. A formabontó elrendezés mellett figyelemre méltó az I/O panel is, mely 4 Type A USB port mellett egy Type C portot is kapott. A ház első része megtöri a teljes szügletességet a felül és alul elhelyezett nyúlványokkal. A  hatalmas méretekkel megáldott REV300 különösen azok számára ajánlott, akik méretes alkatrészek beszerzését fontolgatják, hisz a radiátor támogatáson felül érdemes megemlíteni a 345 mm-es VGA, vagy 177 mm-es magas léghűtéses processzorhűtő támogatást is. A tápegység megengedett hossza 27 cm. Az Angled Graphics Kit egy rögzítő rendszer, melyet kifejezetten a REV300-hoz alkottak meg, melynek köszönhetően a grafikus kártya teljesen elforgatható. 

A Sharkoon REV300 144,90 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira, míg az Angled Graphics Card Kit 34,99 eurós árcédulát kap. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence