itt-a-need-for-speed-payback-elso-elozetes-videoja/2017/06/02

Itt a Need for Speed Payback első előzetes videója!

2017. június 02. Kocsis Bence

A Need for Speed sorozat legújabb epizódja, a Payback november 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4 konzolokra. A játék történetéről egyenlőre annyit lehet tudni, hogy először a sorozatban 3 karakter bőrébe bújhatunk bele, akikkel minden bizonnyal illegális autóversenyeken kell majd helyt állnunk. A három karakter Tyler, Mac és Jess. Ami a játékmódokat illeti, nos itt sem áll rendelkezésre túl sok információ, de az boztos, hogy normál verseny, drift és off-road is helyet kap a játékban.

A játék már előrendelhető mindhárom platformra, így azt is tudjuk, hogy az előrendelői változat milyen extrákat tartalmaz az alap változathoz képest. Mind a Standard, mint a Deluxe Edition tartalmazza a Platinum Car Pack-ot, mely a következő autók autómatikus meglétét jelenti:

• Nissan 350Z 2008 • Chevrolet Camaro SS 1967 • Dodge Charger R/T 1969 • Ford F-150 Raptor 2016 • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

Ezen felül a z előrendelők a Deluxe Edition esetén 3 napos Early Access jogot kapnak, lesz Story Mission Pack, extra kedvezmények vásárlásokkor, valamint tapasztalati pont bónuszok.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kc-OcOduEx0&feature=share[/youtube]

Írta: Kocsis Bence