itt-az-uj-3dmark/2013/02/04

Új 3DMark tesztprogram - a Futuremark és az MSI egyesített erejével

2013. február 04. Szajcsán Márk Alaplap hírek

Az MSI, mint a világ vezető alaplap és grafikus kártya gyártója, valamint a leghíresebb teljesítmény-tesztelő szoftvert készítő cég - a Futuremark - együttes erővel létrehozta a legújabb generációs 3D-s teljesítményt vizsgáló szoftvert, a 3DMarkot. Ezzel egy újabb tuning hullám söpörhet végig a világon. Az MSI ezen alkalomból exkluzív támogatója lett a Fire Strike demónak, ami bemutatja a nagy teljesítményű DirectX 11-es Gamer PC-k lehetőségeit az új 3DMark-on keresztül. Az MSI ezen a télen egybecsomagolja az MSI N660 TF 2GD5/OC és MSI R7950 TF 3GD5/OC BE grafikus kártyáit, valamint az MSI Z77 MPOWER alaplapjait a 3DMark Advanced Edition szoftverrel. Hogy megünnepeljük a 3DMark bejelentését és a fent említett csomagokat is egyben, az MSI bejelenti az "MSI 3DMark Challenge" tuningversenyt is, ami MSI Z77 MPOWER-en alapszik és a http://hwbot.org oldalon kerül megrendezésre!

Keresd a 3DMark Advanced Edition-nel szállított MSI terméket!

Részben az MSI-nek támogatásának köszönhetően, a Futuremark kijelentette, hogy a 3DMark Basic Edition ingenesen letölthető lesz az összes platformra. Sőtmitöbb, a 3DMark Advance Edition, ami 24.99$ értékű, most a kijelölt MSI grafikuskártyákkal és alaplapokkal egy csomagban kapható. A csomagok/termékek egyes országokban változhatnak.

3DMark - Egyetlen tesztprogram az összes hardverhez és mobil eszközhöz

Az új 3DMark mindent tartalmaz, amit egy benchmark tesztelő szoftvernek tartalmaznia kell az Ön hardverének teszteléséhez. Három teljesen új vizsgálati funkcióval rendelkezik, amivel okostelefonoktól tableteken keresztül, notebokokon át, asztali PC-kig és a legújabb high-end, multiGPU-s Gamer gépekig bármi tesztelhető. A 3DMarknak köszönhetően pontszámait összehasonlíthatja Andoid és iOS eszközökön is. Ez a valaha készült legjobb Benchmark szoftver.

Az MSI büszke arra, hogy ismét együtt alkotott a Futuremarkal és létrehozott egy új és maghatározó grafika-tesztelő szoftvert, a 3DMark-ot - mondja Charles Jiang, az MSI Corp. ügyvezető alelnöke és DPS vezérigazgatója. "Az új "Fire Strike" Benchmark pontosan azt mutatja, hogy hová nőtt a mai valósidejű gamer PC, ami nem csak a rivális, de felülmúlja a pre-renderelt filmek minőségét és a mai DirectX 11-es játékok bonyolultságát is. A "Fire Strike"-on való közreműködés, a nagyteljesítményű Windows játékos PC-khez, annak a törekvésnek a folytatása, hogy a jelenlegi 3DMark 11 csúcstartó kombinációja a Z77 MPOWER és az T7970 Lightning grafikus kártya volt."

MSI 3DMark Challenge

Annak érdekében, hogy a legjobb tuning szakemberek képesek legyenek egymás ellen első kézből versenyezni, az MSI bejelenti az "MSI 3DMark Challenge" tuningversenyt, melynek időtartama 2013. február 04-től számított öt hét. MSI alaplapokat és grafikus kártyákat használva versenyezhetnek a legreprezentatívabb DirectX 11-es elért pontszámért 3DMark - Fire Strike-ban. A verseny két részből áll: az legjobb két MSI Z77 MPOWER-t használó versenyző, akik a legmagasabb pontszámokat érik el, értékes nyereményekkel gazdagodnak, mint például egy MSI R7970 Lightning grafikus kártya és egy MSI Z77A-GD80 alaplap. A Z77A-GD55 Tombola nyertese minden olyan pályázó közül lesz sorsolva, aki MSI alaplappal indult. Hogy részt vehess a Tombolán, 2013. márius 04., 23:59h-ig fel kell töltened elért pontszámaidat. Részletes információk a versenyről, szabályairól és a Tomboláról, a következő oldalon olvashatók:

 

Aki ki szeretné próbálni, hogy mit tud a számítógépe, az alábbi linken letöltheti a programot!

http://www.techpowerup.com/179756/Futuremark-Unleashes-New-3DMark-Benchmark-Suite-for-Windows.html

Írta: Szajcsán Márk