jatek-megjelenesek-az-elso-negyedevben

Játék megjelenések az első negyedévben!

Az év eleje izgalmasnak ígérkezik. Most megnézzük milyen játékok érkeznek PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra: 

Január 18-án jelenik meg az Ace Combat 7: Skies Unknown, a Namco legendás repülőgépes játéksorozatának folytatása. A játékban az Osean Föderációs és Erusia királysága áll szemben egymással, a mi dolgunk pedig hogy megvédjük a föderációt a támadásokkal szemben. Varázslatos grafika és egy mély történet vár a játékosokra. (PS4, Xbox One)


13 év után folytatódik a Kingdom Hearts sorozat, immáron a harmadik rész érkezik január 29-én. A Square Enix sorozatának legújabb epizódjában lenyűgöző helyszíneket járhatnak be a játékosok és olyan karakterekkel találkozhatnak, mint a Toy Story, Szörny Rt., Karib-tenger Kalózai, Jégvarázs, Herkules, vagy más Disney filmek szereplői. (PS4, Xbox One)


Január 26-án érkezik a népszerű stratégiai játék sorozat következő része a Tropico 6, melyben már egyszerre több sziget menedzselése is a feladatok közé tartozik majd. A megújult közlekedési rendszernek köszönhetően hidakat és alagutakat is építhetünk és turistákat szállíthatunk egyik szigetről a másikra, emellett műkincseket lophatunk idegen országokból annak érdekében, hogy felépíthessük minden eddiginél szebb és nagyobb palotánkat. (PC, PS4, Xbox One)


Valamikor februárban érkezik a White Paper Games játéka, a The Occupation, mely 1887-ben, Angliában játszódó nyomozós kaland. Az élettel teli, ráadásul nem lineáris világban résen kell lennünk, hisz a bizonyítékok összegyűjtéséhez csak adott idő áll rendelkezésünkre. (PS4, Xbox One)

Február 8-án  kerül a boltok polcaira a Monster Energy Supercross 2, mely a 2018-as AMA Szuperkrossz bajnokságot dolgozza fel, több mint 80 versenyzővel és valódi pályákkal. A kiterjesztett karrier módban nem csak a versenyzés lesz a feladat, hanem találkoznunk kell a médiával, a rajongókkal és a szponzori kötelezettségeknek is eleget kell tennünk. (PC, PS4, Xbox One)


Ugyanezen a napon jelenik meg a Namco, God Eater akció RPG-jének harmadik epizódja. A történet szerint a távoli jövőben ismeretlen idegen létformák igyekeznek kiírtani a földi életet. Az Aragami névre hallgató szörnyek mindent elpusztítanak, ami csak az útjukba kerül. A mi feladatunk, hogy az általunk létrehozott karakterrel szembe szálljunk a pusztító szörnyekkel, miközben olyan tájakat fedezzünk fel, melyek még nem kaptak helyet a God Eater sorozatban. (PS4, Xbox One)

Február 15-től válik elérhetővé a Metro sorozat folytatása, a Metro Exodus, melynek története 2036-ban, a Last Light után játszódik. Ekkor hősünk úgy dönt, hogy végleg előjön az alagutakból és a felszínen próbál letelepedni. Az óriási nyitott világban félelmetes mutánsok, kiváló történet és páratlan hangulat vár ránk a megszokott magas szintű grafikával megfűszerezve. (PC, PS4, Xbox One)


Ugyancsak február 15-én érkezik a népszerű Far Cry sorozat folytatása a Far Cry New Dawn, melynek helyszíne a Far Cry 5-ből ismert Hope Megye, Montana államban, de már egy atomtámadás sújtotta környezetben, ahol a játék főgonoszai Mickey és Lou, az ikrek lesznek. Lesz fegyverkészítés, barangolás, de még roncsderbiben is lehet részünk, emellett olyan visszatérők is szerepet kapnak, mint például Jerome atya. (PC, PS4, Xbox One)


Február 22-én jelenik meg a Bioware legújabb játéka, az Anthem, mely egy óriási poszt-apokaliptikus világba kalauzol el bennünket, ahol emberi ellenfelekkel és félelmetes vadakkal kell szembe néznünk. A küldetéseket egymagunk, de akár barátaink oldalán is teljesíthetjük, így páratlan közösségi élményben lehet részünk. (PC, PS4, Xbox One)

Február 26-én jelenik meg a Dirt Rally 2.0 (a Deluxe Edition pár nappal korábban) mely számomra az egyik legjobban várt játék, ami az év  első negyedét illeti. A Codemasters emberei gondoskodtak arról, hogy a játék a korábbinál is valóságosabbnak hasson, így átdolgozták az útfelületek, a gumik és az aerodinamika viselkedését. Hogy változatos környezetet biztosítsanak a játékosok számára, olyan helyszínek kerültek be az új részbe, mint Új Zéland, Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Ausztrália és az USA és emellett a játék a FIA Ralikrossz Világbajnokság licenszét is birtokolja, annak minden tartalmával együtt. (PC, PS4, Xbox One)


Március 7-én folytatódik a Total War sorozat, a Total War: Three Kingdoms játékkal. A sorozat első olyan része, mely Kínában játszódik. Az új epizódban visszatér a szériára jellemző részletesség, a hadseregek építése és menedzselése, valamint a körökre osztott kampány. (PC)

Március 15-én kerül a boltok polcaira a Tom Clancy’s The Division 2, mely Washington DC utcáin játszódik. Az utcák üresek, mert a lakosságot megtizedelte a vírus és kitört a káosz. Az online RPG-ben végigjátszhatjuk a kampányt egyedül, vagy három barátunkkal az oldalunkon, miközben fel kell fedeznünk különféle helyszíneket és létfontosságú a karakterfejlődés. (PC, PS4, Xbox One)


Március 22-én jelenik meg a Sekiro: Shadows The Twice. A From Software új játékának főhőse egy ninja, mely bosszút esküszik a támadói ellen. A játék a Dark Souls-hoz képest sokkal pörgősebb, technikásabb harcrendszert kapott, így akár egy csapással is végezhetünk ellenfelünkkel, de mi is hamar halálos sebet kaphatunk. (PC, PS4, Xbox One)

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: