jatek-megjelenesek-februar-marcius/2018/02/12

Játék megjelenések - Február / Március

2018. február 12. Kocsis Bence Megjelenési Naptár

Azt semmiképp sem lehet mondani, hogy a február és a március hónap a játékdömpingről fog szólni, de azért nincs oka a játékosoknak az aggodalomra, hisz a kiadók azért jópár játékot piacra dobnak PC-re, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra egyaránt.

Február 13-án érkezik mindhárom platformra a Monster Energy Supercross, mely a FIM Motokrossz Bajnokság hivatalos 2018-as játéka. A hivatalos FIM licensznek köszönhetően valós helyszínek és nevek kapnak helyet a játékban, de akár saját versenyzőnket is létrehozhatjuk.

Február 15-én érkezik PlayStation 4-re a Secret of Mana, mely a Square Enix legendás szerepjátékának (1993) az alapjaitól felújított változata, mely már 3D-s környezetben próbálja a játékosokat a konzol elé csábítani.

Február 22-én jelenik meg PS4-re és Xbox One konzolokra Metal Gear Survive, melyben a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes és Metal Gear Solid V: The Phantom Pain közötti eseményeket élhetik át a játékosok.

Február 27-én mindhárom platformra elérhető lesz a Gravel, mely a Milestone legújabb off-road játéka, melyben négy versenyágban versenyezhetünk majd. Lesz Cross Country, Wild Rush, Speed Cross és Stadium Circuit, így az ellenőrző pont alapú versenyzéstől a vad tájakon zajló körversenyeket keresztül a fantázia szülte arénákon át hatalmas élményekben lehet részünk.

Március 20-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra a Titan Quest, mely a Diablo sorozat élményét kiváló ötletekkel tálalja és a PC-s verzió után végre konzolra is elérhető lesz. A játék az eredeti változathoz képest megszépült grafikával rendelkezik, emellett offline egyjátékos és hatfős kooperatív módot is kapott.

Március 20-án jelenik meg Xbox One-ra a Sea of Thieves, melyben megtapasztalhatjuk a kalózélet izgalmait, mely izgalmakat az elásott kincsek felkutatása, régi romok, útvesztők feltérképezése és más hajókkal való összetűzések jelentik.

Március 23-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra a A way out című játék, melyben a készítők a kooperatív módra helyezték a hangsúlyt, így a játék csak ebben a módban játszható.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yGZGSdgJVPM[/youtube]

.

Talán a legnagyobb durranás maradt a végére, ugyanis március 27-én mindhárom platformra elérhető lesz a Far Cry sorozat ötödik epizódja, mely Montana fiktív környékéra, Hope Country-ba kalauzol el bennünket, ahol Joseph Seed és felfegyverzett magánserege tartja rettegésben a környék lakóit.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=A7yaYvvP8AM[/youtube]

.

Március utolsó napján jelenik meg PC-re és Xbox One-ra a TT Isle of Man. Aki jártas a motorversenyzés világában, az tudja, hogy a világ legveszélyesebb motorversenyéről van szó. Az esemény nehézségét az jelenti, hogy országúti körülmények között közel sem tökéletes útviszonyok várnak a versenyzőkre, így gyakoriak a halálos balesetek. A játékban a 37 mérföldes útvonal lemintázásra került, így mi is átélhetjük a verseny izgalmait.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=m0TYWdpTAFE[/youtube]

.  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: