jatekokhoz-es-intenziv-hasznalatra-optimalizalt-pcie-40-nvme-ssd-vel-rukkolt-elo-a-kingston

Játékokhoz és intenzív használatra optimalizált PCIe 4.0 NVMe SSD-vel rukkolt elő a Kingston

2021. november 03. Kocsis Bence Adattárolás hírek

A Kingston FURY a mai napon bemutatta következő generációs PCIe 4.0 NVMe M.2 meghajtóját, a Kingston FURY Renegade SSD-t. A gamereknek, valamint nagy teljesítményigényű és hobbifelhasználóknak szánt SSD kimagasló teljesítményt nyújt nagy kapacitás mellett a legújabb Gen 4x4 vezérlő és 3D TLC NAND használatával.

A gaming PC-khez és laptopokhoz tervezett Kingston FURY Renegade SSD a PCIe 4.0 elérhető sávszélességét maximumra növelve 7300/7000 MB/s olvasási/írási sebességet és 1 000 000 IOPS teljesítményt kínál, így folyamatosan kiváló játékélményt nyújt a gamerek számára. A meghajtót arra optimalizálták, hogy csökkentse a játékok és alkalmazások betöltési idejét, a streamelés és a rögzítés időigényét, és összességében véve javítsa a rendszer reagálóképességét. Az akár 4 TB kapacitással is megvásárolható SSD-n a felhasználók bőséges tárhelyet találnak kedvenc játékaik és médiatartalmaik számára, amelyből még szabad terület is marad a legújabb játékoknak. A figyelemre méltó sebességet és sokféle kapacitásváltozatot nyújtó meghajtó helytakarékos, M.2 formai kialakítással rendelkezik, és alacsony profilú grafén-alumínium hűtőbordájával intenzív használat közben is megakadályozza a felmelegedést.

„A Kingston FURY Renegade SSD a PCIe Gen4 technológia határait kitágítva biztosítja a felhasználóknak a játékkörnyezet és -élmény javításához szükséges nagy teljesítményű tárhelyet. A játék szempontjából legjobb eredmény eléréséhez a felhasználók a Kingston FURY memóriacsalád tagjaival is kombinálhatják az új SSD-t" – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD-üzletágának vezetője.

A Kingston FURY Renegade SSD jelenleg 500 GB-os, 1 TB-os, 2 TB-os és 4 TB-os kapacitásváltozatokban érhető el. A meghajtóhoz öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

Kingston FURY Renegade SSD

Rendelési szám

Kapacitás

SFYRS/500G

500GB Kingston FURY Renegade SSD

SFYRS/1000G

1TB Kingston FURY Renegade SSD

SFYRD/2000G

2TB Kingston FURY Renegade SSD

SFYRD/4000G

4TB Kingston FURY Renegade SSD

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: