jonnek-az-uj-terminator-reszek-csak-kerdes-hogy-mikor/2015/10/08

Jönnek az új Terminátor részek, csak kérdés, hogy mikor

2015. október 08. Bordás Dávid

A Terminátor fanok most dörzsölhetik a tenyerüket, mivel a Skydance kreatív igazgatója, Dana Goldberg megnyugtatóan közölte, hogy lesz folytatás.

Idén nyáron került a mozikba a Terminátor Genisys, amit nem fejetlenül komponáltak meg, mégis nagy csalódást okozott. Legalábbis anyagilag. A 440 millió dolláros összbevételt kevesellték a készítők.

Már a megjelenés előtt lehetett tudni, hogy a franchise-t három részben tervezik. Azonban voltak hírek, hogy a Genisys le szereplése miatt a terveket egy jó mély fiók aljába teszik.

 A The Wrap média vezetői konferencián Dana Goldberg szerencsére megnyugtatta a rajongókat és tisztázta a helyzetet. Elmondta, hogy van jövője a sorozatnak, csak át kell gondolni a forgató könyvet.

[caption id="attachment_60484" align="aligncenter" width="610"]funny-terminator-genisys-franchise-paradox-parody-trailer "Folytassátok vagy szétlövök mindenkit!!!"[/caption]

Semmiképp sem mondanám, hogy félre tettük a terveket, inkább úgy jellemezném a helyzetet, hogy át kell gondolnunk, mégis merre induljunk tovább”, mondta. „Kutatásokat és tanulmányokat végzünk, meghallgatjuk, a rajongok véleményét, mégis mit szerettek a filmben és mit nem.”

Azt is közölte, hogy a jövő évben nem kezdenek bele a film készítésében. Valószínűleg azért mert a vélemények begyűjtése hosszú időt vesz majd igénybe.

Úgy tűnik, hogy valamin elsiklottak a rendezésnél és a rajongókat kérik segítségül, hogy a jövőbeli részek jobban teljesítsenek.

Köszönjük az infót ficsi kollégának.

Írta: Bordás Dávid