juliusi-mozi-ajanlo

Júliusi mozi ajánló

2019. június 21. Kocsis Bence Mozi

A nyár közepén sokan fesztiválokra, vagy nyaralásra mennek kikapcsolódás céljából, de azért érdemes ránézni a moziműsorra is, hisz a júliusi felhozatal izgalmasnak ígérkezik. 

Pókember: Idegenben: (akció-vígjáték, kalandfilm, 129 perc, július 4.)

Mindenki szeret kikapcsolódni és ezzel Peter Parker (Tom Holland) sincs másképp. de ha valaki titokban Pókember, akkor megváltozik a helyzet, hisz folyton újabb ellenség tör a világra. A Pókember helyzete nehéz, hisz egyedül kell felvennie a harcot újdonsült ellenségével. Az új epizód a Hazatéréshez hasonlóan fiatalos,laza és tele van poénokkal, de a megszokottnál több akciójelenettel várja a nézőket. A Pókember: Idegenben július 4-én debütál a mozikban. 

A kis kedvencek titkos élete 2: (animációs vígjáték, 86 perc, július 4.)

A 2016-ban vetített sikeres első rész folytatása továbbra is arról szól, hogy mit művelnek a házi kedvencek addig, amíg a gazdik házon kívül tartózkodnak. A kis kedvenceki titkos élete 2 július 4-én startol a mozikban. 

Übergáz: (akció-vígjáték, július 11.)

Azt már tudjuk, ha egy taxisofőr és egy rendőr összekeveredik , abból csak a baj van. Az Übergáz című filmben egy kimondottan visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr felvesz egy tapasztalt rendőrt, aki egy kegyetlen gyilkos nyomába eredt. Az eredmény egy klasszikus modorú, friss humorral átitatott akció-vígjáték, melynek főszereplője két ellentétes habitusú fickó, akik csak egymásra számíthatnak. Az Übergáz július 11-től kerül vetítésre.

Szupercella 3: Ördögverem: (akciófilm, 97 perc, július 11.)

Ray Breslin (Silverser Stallone) és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak. A csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia azért, hogy társuk egykori pártfogóját kimentsék az Ördögveremből, mely egy romvárosra épült erőd, ahol semmi sem az, aminek látszik...

Az oroszlánkirály: (családi kalandfilm, július 18.)

A jól ismert történet új köntösbe bújtatva az afrikai Szavannára kalauzol el bennünket, Simba, a jövendőbeli király születéséhez. Mufasa király terve, hogy fia egyszer majd átveszi uralkodói feladatot és az állatsereglet élére áll. Persze akadnak olyanok, akik ezt ellenzik és minden áron megpróbálják elhódítani a hatalmat. Zordon, Mufasa fívére szeretné magának a trónt, így neki köszönhetően árulás és tragédia áldozata lesz Simba, aki végül száműzetésbe kényszerül, de új barátai segítségével felnőtté válik és mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa apja örökségét, a trónt. Az Oroszlánkirály július 18-án kerül a mozikba. 

Anna: (akcióthriller, 119 perc, július 18.)

Luc Besson neve már helyből garancia egy jó filmre, aki most épp egy vadító femme fatalle sztoriját vitte filmvászonra. Anna Poliatova (Sasha Luss) szexi, szuperintelligens és könyörtelen harcos. A könyörtelen bombázó, a kormánynak dolgozó bérgyilkosnő, aki szemrebbenés nélkül végez politikusokkal, elit bűnözőkkel, vagy ép gengszterekkel. Az Anna július 18-án keról vetítésre a magyar mozikban.

Nicky Larson - Ölni, vagy kölni?: (vígjáték, krimi, 91 perc, július 18.)

Nicky Larson egy sármos éüs eszes magánnyomozó, aki menő biztonságtechnikai szakembernek is számít. Főhősünk aktuális feladata egy igazi "lehetetlen küldetés", melynek során meg kel szereznie Kupidó Parfümjét, mely ellenálhatatlanná teszi használóját a környezetében lévőkkel szemben. Persze a parfümre több könyörtelen banda is vadászik és a nagy kérdés, hogy kié lesz az elixír.  A Nicky Larson - Ölni, vagy kölni? július 18-án indul. 

Pompon Klub: (vígjáték, 91 perc, július 25.)

Martha (Diane Keaton) bizarr kihívással néz szembe, mikor a nyüzsgő New York-ból beköltözik egy nyugdíjas otthonba. Az elit otthonban eleinte lenézik az új jövevényt. Martha aztán megalakítja az első nyugdíjas Pompon klubot, mellyel aztán még egy helyi versenyen is elindulnak és bebizonyítják ország világ előtt, hogy az álmok megvalósításához sosincs késő, nem létezik lehetetlen. 

 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: