juliusi-moziajanlo/2017/07/04

Júliusi moziajánló

2017. július 04. Teszt Matt

A július erős hónap lesz filmek terén. Nem csak az utóbbi évek egyik legjobb trilógia zárását kapjuk meg, hanem egy híres szuperhős is visszatér a mozivászonra, valamint sokak nagy kedvence, Cristophet Nolan legújabb filmje is nemsokára megérkezik.

Pókember: Hazatérés - 2017. július 6.

Az utóbbi években készült Csodálatos Pókember filmek nem voltak rosszak, de ezúttal ismét tiszta lappal fog indulni a sorozat. Andrew Garfield-ot leváltotta a jóval fiatalabb Tom Holland, aki az előzetes alapján nagyon jól belerázódott a szerepbe. Természetesen ez a film is a Marvel univerzumát bővíti ki, és Tony Stark is nagy szerepet fog kapni benne, aki tehát szereti az ilyen típusú filmeket, azoknak érdemes vetni rá egy pillantást.

[youtube]https://youtu.be/n9DwoQ7HWvI[/youtube].

A Majmok Bolygója: Háború - 2017. július 13.

A reboot Majmok Bolygója filmek véleményem szerint elképesztően jóra sikerültek és mivel ezt a filmet is nagyjából ugyanazok készítik, mint a Forradalmat, így nincsen sok okunk aggodalomra. A kritikusoknak már elnyerte a tetszését és nemsokára eljön az ideje annak, hogy Ceasar utolsó kalandját a többi ember is megnézhesse. Én az első napokban ülök be rá, az tuti.

[youtube]https://youtu.be/JDcAlo8i2y8[/youtube].

Dunkirk - 2017. július 20.

Cristopher Nolan már számtalanszor bizonyította, hogy tudja mi kell a közönségnek. A Batman trilógia, az Eredet, a Csillagok között, már mind kultfilmekké váltak, de ez érvényes a régebbi filmjeire is mint például a Mementóra vagy a Tökéletes trükkre. A Dunkirk egy eddig nem igazán hallott történetet dolgoz fel a világháború elejéről. Egy csapat szövetséges katona csapdába kerül és a halál torkában ragadva próbálnak túlélni, miközben németek veszik körbe őket minden oldalról. A II. Világháború mára már egy lerágott csont lett a filmek tekintetében, de ha valaki, akkor Nolan biztosan tud újat mutatni.

[youtube]https://youtu.be/F-eMt3SrfFU[/youtube].

Valerian és az ezer bolygó városa - 2017. július 20.

Ha nem lenne eleged a sci-fikből akkor a Valerian neked való, mert ha valami, hát ez ízig-vérig sci-fi. A látványra biztosan nem lesz panasz és a hangulat is nagyon lazának tűnik. A főszereplő páros jól fest egymás mellett, reméljük, hogy a kémia is működni fog közöttük a film során.

[youtube]https://youtu.be/slq0WRVI8U4[/youtube].

Atomszőke - 2017. július 27.

A zseniális magyar címmel ellátott Atomszőke egy akciódús kémfilmnek ígérkezik a zseniális Charlize Theronnal a főszerepben. Az előzetes alapján nagyon kemény akcióra és csavaros történetre számíthatunk, de ezeket el is várjuk egy kémfilmtől.

[youtube]https://youtu.be/AuSPOijy_1Q[/youtube].

 

Írta: Teszt Matt