Júniusban sem maradunk sorozatok nélkül!


Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok, akik szeretik az eredeti amerikai megjelenés pillanatában (vagy másnap) megnézni a sorozatok aktuális epizódjait. Nos, nektek szeretnék egy gyors, főleg címekből, dátumokból és trailerekből álló összeállítást nyújtani arról, hogy a hagyományos ősz-tavasz rendszerben futó sorozatok, illetve a Trónok harca mellett is van élet, akár új, holtszezonbeli sorozatokat is megismerhettek, szokhattok rájuk (már ha eddig nem).

Cleverman

Évad premier: 2016. június 1.

Ez a hat epizódból álló sorozat a közeljövőben játszódik, ahol történelem mitológiai lényeinek az emberek között kell élniük és küzdeniük a túlélésért.

Beauty and the Beast (Szépség és a szörnyeteg)

Évad premier: 2016. június 2.

A tinédzser Cathrine Chandlerre (Kristin Kreuk, Smallville) és édesanyjára fegyveresek támadnak, és a lánynak végig kell néznie, ahogyan anyját megölik. Cathrine életét csupán egy különös lény közbelépése menti meg.
Évekkel később Catherine-ből nyomozó válik, és egy ügy kapcsán ismét összetalálkozik a férfival, akinek életét köszönheti. Catherine megmentője, Vincent Keller szörnyű “betegségben” szenvedő orvos. Ha feldühítik, rémisztő erejét féken tartani képtelen félelmetes szörnyeteggé válik.

Outcast

Évad premier: 2016. június 3.

Feed the Beast

Évad premier: 2016. június 5.

Hell on Wheels

Évadpremier: 2016. június 11.

Braindead

Évad premier: 2016. június 13.

Animal Kingdom

Évad premier: 2016. június 14.

A történet szerint egy 17 éves srác anyja halála után egy dél-kaliforniai tengerparti városkába költözik nagyanyjához és nagybátyjaihoz, és rájön, hogy azok nem feltétlenül törvényes életet élnek.

Aquarius

Évad premier: 2016. június 16.

A 60-as években játszódó krimi egy rendőrről, aki a fiatal Charles Manson nyomára bukkan, aki akkor még nem sorozatgyilkos.

Orange is the New Black

Évad premier: 2016. június 17.

American Gothic

Évad premier: 2016. június 22.

Ray Donovan

Évad premier: 2016. június 26.

Roadies

Évad premier: 2016. június 26.

Remélem mindenkinek sikerült ajánlani egy jó elfoglaltságot a nyárra, akár a fiataloknak elütni a többlet idejüket úgy, hogy mellette erősítik angoltudásukat.