kapj-fizetest-a-jatekert-a-razer-elinditotta-a-paid-to-play-szolgaltatasat/2017/03/27

Kapj fizetést a játékért! - A Razer elindította a Paid to Play szolgáltatását

2017. március 27. Herczeg Balázs

A Razerbejelentette a zVaulttal – a Razer által az idei év elején elindított virtuális pénztárca, és digitális fizetőeszköz ökoszisztémával – közös “Paid to Play” kezdeményezését.

Ezen új program segítségével a játékosok zSilver fizetőeszközt gyűjthetnek, úgy, hogy kedvenc PC játékaikkal játszanak, és ezeket a Razer Cortex-en keresztül indítják el. A Razer Cortex egy ingyenes szoftver, amely a játékosok kezébe a PC teljesítmény-eszközök széles skáláját, valamint játékakciók keresését segítő eszközöket ad.

coins_URL_lockup_2acf8ce71f_8d4dd01f5a

A felhasználók a zSilver–t Razer termékekre, kedvezményeket nyújtó kuponokra, és exkluzív cuccokra válthatják be. A Razer azt tervezi, hogy a jövőben egyebek mellett olyan árucikkekre is kiterjeszti a zSilver jutalmak körét, mint amilyen például a kávé, vagy a mozijegyek. Ez a virtuális valuta program a maga nemében az első olyan megoldás, amely világszerte megjutalmazza a játékosokat.

A ’Paid to Play’ kampány célja, hogy minden hardcore játékos számára elérhetővé tegye a Razer termékeit – tükrözve a márka “For Gamers. By Gamers” mottóját.

Percenként három - naponta pedig akár 900 – zSilvert kapnak azok a játékosok, akik olyan játékokkal játszanak, mint például a Paladins™, a League of Legends™, a DOTA™ 2, a Counter-Strike: Global Offensive™, és az OverWatch™. Ezek a címek a Razer szoftverek felhasználói között legnépszerűbb játékok, és az ezen a rövid listán szereplő játékok egymagukban világszerte 138 millió fős játékos-közösséggel rendelkeznek.

Razer_Cortex_1280x720_09_115675954f_eb7de5ab63

“A hétköznapi játékosok játékért történő megfizetése egy olyan koncepció, amit még soha nem csinált senki.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója és társalapítója. “A játékosok egyszerűen kihasználhatják a jutalomrendszer előnyeit, azáltal, hogy azt csinálják, amit eddig is csináltak.”

“A gaming világa a legkiegyenlítettebb pálya, amelyen mindenféle embere képviselteti magát a világ minden tájáról. Izgatottan várjuk, hogy jó embereket segíthessünk hozzá a Razer termékeihez, bárhol is éljenek, bármilyen helyzetben is legyenek, és bármivel is játsszanak – ameddig játékosok.”

Az ellenőrzött Razer ID-vel rendelkező játékosok, akik játékaikat a Razer Cortex-en keresztül indítják el jogosultak a zSilver jutalmakra. A zSilver birtokosok olyan exkluzív termékekre tarthatnak igényt, mint a Razer Mamba Chroma gamer egér, a Razer Blackwidow Chroma, de más ajánlatok mellett, különböző termékkedvezményekhez is juthatnak.

Chroma_Mug_Holder_43f30e100c_55199df9d5

A közelmúlt egyik legnépszerűbb terméke a Razer limitált kiadású, Razer Chroma™ világítási technológiával rendelkező bögretartója volt, amely hamarosan már csak kizárólag zSilverrel lesz megszerezhető. A Razer bögretartó nem kerül kereskedelmi forgalomba. A beváltás részletei a zSilver jutalom katalógusában kerülnek ismertetésre. A Razer bögretartó beváltási ára 100.000 zSilver lesz. A zSilver gyorsabb megszerzésének érdekében a program első két hetében a játékosokat a szokásos 3 helyett minden egyes játékkal töltött perc után 6 zSilverrel jutalmazzuk.

További zVault és Razer Cortex információkért kérjük, látogass el a zvault.razerzone.com címre.

 

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter