karacsonyi-nyeremenyjatek-szallj-harcba-az-msi-videokartyaert/2016/12/16

Véget ért: Karácsonyi nyereményjáték: Szállj harcba az MSI videókártyáért !

2016. december 16. Kocsis Bence Nyereményjátékok

Az év végén, Karácsony alkalmából egy újabb nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni nektek. Az MSI jóvoltából kipróbálhatunk egy 40 ezer forint értékű MSI Radeon RX 460 4GB GDDR5 OC grafikus kártyát, melyet a teszt után ki fogunk köztetek, olvasók között sorsolni. A nyereményjáték az esemény kihirdetésétől december 26. éjfélig zajlik, ebben az időben várjuk a játékosokat.

rx460

Ahhoz hogy megnyerjétek az MSI új generációs videókártyáját, a következő feladatok várnak rátok:

  1. Lájkolnotok kell a Rendszerigény.hu facebook oldalát
  2. Lájkolnotok kell az MSI facebook oldalát
  3. Meg kell osztanotok az általunk, a facebook oldalunkon kitett nyereményjátékos képet
  4. A kép alá kommentben válaszolnotok kell az itt feltett három kérdésre. A válaszokat a facebook oldalunkon elhelyezett kép alá kell beírnotok!
 

A kérdések a következők:

Mi az MSI Radeon RX 460 4GB OC grafikus kártyában helyet kapó GPU kódneve?

a: Polaris 11 b: Polaris 10 PRO c: Polaris 10 XT

Hány számoló egység működik az MSI Radeon RX 460 4GB OC grafikus kártyában?

a: 2304 b: 2048 c: 896

Melyik az a játék, melyet először kipróbálnál, ha megnyernéd az MSI Radeon RX 460 4 GB OC videókártyát?

Az utólsó kérdést leszámítva minden kérdésre megtaláljátok a választ a gyártó oldalán. A nyereményjáték sorsolásán való részvétel követelménye a lájkok és megosztás megléte, illetve a kérdésekre adott helyes válasz. A harcban maradt játékosok közül a nyertest egy listában történő összegyűjtés után, a random.org generátorával választjuk ki. A nyereményjáték december 26-án éjflékor zárul. A nyertes kilétét a játék lezárta után a facebook oldalunkon és a rendszerigeny.hu weboldalon is ki fogjuk hirdetni. A nyertessel facebookon keresztül vesszük fel a kapcsolatot, akinek a nyereményét adategyeztetés után postai úton fogjuk elküldeni. A játék során összegyűjtött személyes adatokat csak a sorsoláshoz, illetve a nyeremény eljuttatásához használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk tovább.

Jó játékot mindenkinek és ne feledjétek, a grafikus kártya tesztjét a játék ideje alatt, rövidesen,  a weboldalunkon elolvashatjátok!

       

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: