ket-uj-tapegyseget-jelentett-be-a-xilence-celkeresztben-a-rajongok-es-az-uzleti-megoldasok/2013/02/22

Két új tápegységet jelentett be a Xilence - célkeresztben a rajongók és az üzleti megoldások

2013. február 22. Bibók Richárd

Hannover, 2013. február 22: A Xilence, a tápegységek, hűtés és hangcsökkentő megoldások egyik specialistája két új tápegység szériát mutatott be, hogy kiegészítse a magasszintű XQ szériát.

Az SQ szériával az igényes felhasználókat szeretnék megörvendeztetni, míg az Office széria az üzleti felhasználók számára készül, mely a készítők szerint megéri az árát.

"Sok erőfeszítést fektettünk bele a finomhangolásra és örülünk, hogy hamarosan két új szériát tudunk elindítani." - jelentette ki Bastian Fröhling a Xilence PR menedzsere. Részleteket a technikai adatokról még nem derültek ki. De az elhelyezkedése a Xilence profiljában egyértelmű. Az XQ széria termékei (fél-passzív hűtés, teljesen moduláris) természetesen az első helyen találhatóak, a második helyen található meg az SQ széria, majd őt követi utolsó helyen az Office széria (egyik sem moduláris és mindkettő aktív hűtéssel rendelkezik).

"Az XQ széria készítése során keletkezett tapasztalatainkat az SQ és Office szériák termékeinek tervezése és építése során is felhasználtuk, így nyújthatunk az ügyfeleink számára egy csendes és hatékony tápegység termékcsaládot egy vonzó ár/teljesítmény aránnyal." - magyarázta Fröhling.

A tápegységek 2013 első negyedévének végén kerülnek várhatóan piacra. A várható árak az SQ szériában 100€ alatt várhatóak, míg az Office szériában 50€ alatt.

Írta: Bibók Richárd