ki-marad-a-vegen-a-hyperx-megrendezi-a-hyperx-spring-cup-e-sport-kupat/2015/03/03

Ki marad a végén? A HyperX megrendezi a HyperX Spring Cup e-sport kupát

2015. március 03. Kocsis Bence Rendezvények

A HyperX Spring Cup (HSC) a HyperX által meghirdetett első, hivatalos magyarországi e-sport verseny, amelynek célja, hogy a hazai e-sport közösség körében népszerűsítse a HyperX márkát. A HSC meghívásos online Counter-Strike: Global Offensive tornán a hazai CS:GO közösség négy legkiválóbb csapata – a teamwork, a volgare, a Wild.CoolerMaster és a KnockOutStars – méretteti meg magát március 8-án. A dicsőség mellett a kupa győztese egy több mint 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomaggal gazdagodik. A tornát nyomon követheted a HyperX Spring Cup oldalon.

A HSC március 8-án 14 órakor veszi kezdetét, melyet a kupa hivatalos oldalán követhetnek végig az érdeklődők. A mérkőzések Bo1 (best of one) formátumban zajlanak, míg a várhatóan 19:30 órakor kezdődő nagydöntőt Bo3 (best of three) módban játsszák majd a csapatok. A végső összecsapás nyertese egy több, mint 250 000 Ft értékű HyperX nyereménycsomagot vihet haza, mely 7.1-es térhangzású Cloud II fejhallgatóból, HyperX Fury DDR3 memóriamodulból, 240 GB kapacitású HyperX Fury SSD-ből, 32 GB kapacitású HyperX Fury pendrive-ból, valamint 2400 MHz teljesítményű HyperX Savage memóriákból áll.

A Counter Strike taktikai FPS csapatjáték több mint másfél évtizedes múltra nyúlik vissza mind nemzetközi, mind hazai szinten. A korábbi, méltán népszerű 1.6-os verzióval szemben a Global Offensive új játékmódokat, véletlenszerű párosításokat (matchmaking) és ranglistát is kínál a játékosok számára.

A HyperX megbízásából az eseményt az Esportmilla, Magyarország legnagyobb e-sport szervezete koordinálja, további közreműködői pedig az ESL, a világ legnagyobb e-sport ligájának hazai oldala, valamint a Magyar Esport TV, amely a közvetítés lebonyolításáért felel.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: