kiraz-a-hideg-a-gran-turismo-sport-uj-elozetesetol/2017/06/13

Kiráz a hideg a Gran Turismo Sport új előzetesétől !

2017. június 13. Kocsis Bence

Az éjjel folyamán az E3 2017-en a Gran Turismo Sport is helyet kapott, a prezentációban pedig Kazunori Yamauchi volt a főszereplő, aki bemutatta azt a helyet, ahol a játék fejlesztése zajlik. A prezentációba a készítők belecsempésztek egy zenés előzetest, ami a játék lélegzetelállító grafikájáról tanúskodik. A Polyphony Digital stúdiójának bemutatása és az új előzetes levetítése mellett az egyik legfontosabb információ, hogy a játék új megjelenési dátumot kapott. A készítők arra készülnek, hogy a Gran Turismo Sport idén összel a boltok polcaira kerül, de pontos dátum még mindig nincs, így kezeljük ezt fenntartásokkal. Addig is nézzük meg az említett videót és fussuk át, milyen változatokban lesz elérhető a játék:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S5Oq_33exxE[/youtube]

.

A játék négy lemezes változatban változatban lesz elérhető, a játékosok Standard Edition, Standard+ Edition, Steelbook Edition és Collector's Edition között vélaszthatnak.

A Standard Edition értelem szeráen az  alapjátékot tartalmazza. A Standard+ Edition 250.000 játékkreditet, extra karosszéria-matrica csomagot ad a játékosoknak, emellett elérhető lesz egy króm versenysisak és 60 darab PS4 avatár is. A Steelbook Edition  1.5 millió kredittel bővíti virtuális számlánkat. A karosszéria-matrica csomag, a 60 PS4 avatár és a króm bukósisak a Standard+ Edition-ból itt is szerepel, emellett egy Steelbook és egy előrendelői, 6 darab tuninngcsomagot tartalmazó extra is a játék része. A gyűjtői kiadásban már 2,5 millió kredit és a 6 helyett 9 tuningcsomag kap helyet. A Steelbook, a 9 tiningcsomag, a 60 PS! avatár és a króm bukósisak itt is helyet kap, extraként pedig egy Apex füzet, egy fémdoboz és egy exklúzív fényezéssel ellétátott Mercedes-AMG GTS is a kiadás része.

Digitális formában is letölthető a játék, mely változat a Standard Edition-re és Deluxe Edition-re korlátozódik. Utóbbi 2,5 millió kreditet, karosszéria-matrica csomagot, 9 tuningcsomagot és egy króm versenysisakot tartalmaz.

Ezen felül lesznek régió-függő előrendelői extrák, de információink szerint a japén, európai, amerikai és biztonsági autó táma minden régióban elérhető lesz. Ez az adott áruházon múlik, melyik csomagot preferálja.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=75hq3FW7S9w[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LnJtRYZ9-ZA&t=47s[/youtube]

 

Írta: Kocsis Bence