kivalo-minosegu-rgb-s-gamer-mikrofon-a-the-g-labtol-itt-a-k-mic-natrium

Kiváló minőségű RGB-s gamer mikrofon a The G-Labtól – Itt a K-Mic Natrium

2023. május 20. Kocsis Bence Periféria hírek

The G-Lab kiváló minőségű RGB-s mikrofonja, a K-Mic Natrium már elérhető Magyarországon. A mikrofon ideális választás játékhoz, streaminghez és podcastok készítésehez egyaránt. Az RGB világítás testre szabható, így könnyedén kedved szerint állíthatod a fényeket.

A K-Mic Natrium kivételes hangminőséget biztosít, így kiváló választás stremelésre Twitchen vagy YouTube-on keresztül, valamint podcastokhoz, vlogokhoz és akár énekléshez is. A mikrofon érzékenységének állíthatósága mellett a Natrium kardioid felvételi mintával rendelkezik, ami csak az elölről érkező hangot veszi fel, így képes elnyomni a háttérzajt, hogy a hang tisztább és részletgazdagabb legyen.

A legtöbb asztali mikrofontól eltérően, a K-Mic Natrium rendkívül élénk LED-es világítást kapott, és 5 szín közül választhatunk a saját ízlésünknek megfelelően: sárga, zöld, kék, ibolya, türkiz. A Neon mód lehetővé teszi a színek váltakozó megjelenését, ezzel dinamikus stílust kölcsönözve az eszköznek. A K-Mic Natrium segítségével a mikrofon beállítása még soha nem volt ilyen egyszerű! Az összes funkciót közvetlenül a mikrofonról eléhető a különböző vezérlőkön keresztül, melyekkel beállítható a visszhang mértéke, a hangerő, a mikrofon érzékenysége, valamint a világítást is. A Touch Mute funkció továbbá egy pillanat alatt elnémítja a mikrofont. Egyszerűen meg kell nyomni a Natrium tetején a G-Lab logót és a mikrofon néma módba kapcsol, amit a LED piros színre történő váltása is jelezni fog.

Csatlakoztasd a K-Mic-Natriumot USB-n vagy a beépített jack csatlakozón keresztül PC-hez vagy konzolhoz, ami a plug & play kialakításának köszönhetően illesztőprogram nélkül azonnal használható lesz. A K-Mic Natrium kompatibilis PC-vel, PS4-gyel és PS5-tel, valamint a legtöbb kommunikációs és hangrögzítő szoftverrel, beleértve a Discordot, TeamSpeaket és Skype-ot. A K-Mic Natrium egy rendkívül stabil talppal érkezik, amelynek az alján egy gumírozott csúszásgátló található, így biztosítja, hogy a mikrofon ne mozduljon el az asztalon. 

A kiváló minőségű anyagokból készült K-Mic Natrium garantálja a rendkívüli tartósságot a mindennapi használat során! További információért kérjük, látogass el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: