konnyed-zenehallgatas-a-sony-negy-uj-bluetooth-fejhallgatojaval/2015/02/23

Könnyed zenehallgatás –A Sony négy új Bluetooth fejhallgatójával

2015. február 23. Kocsis Bence Hi-Fi

A Sony fejhallgatók termékpalettája újabb kiváló eszközökkel bővül, melyek rendkívüli hangzást biztosítanak. Kialakításuknak köszönhetően pedig stílusosak és egyszerűen használhatóak, zavaró vezetékek nélkül. Az új modellek tavasszal érkeznek, a vezeték nélküli és Bluetooth technológiával felszerelt eszközök igazán kényelmesek és maximális szabadságot biztosítanak a zenehallgatáshoz. Az NFC képes Walkman-t, MP3 lejátszót vagy okostelefon használatával gyors, vezeték nélküli kapcsolat révén azonnal hallgathatók a  kedvenc zeneszámok.

A már jól ismert MDR-1A mellett megérkezett az MDR-1ABT, mellyel megtapasztalható a vezeték nélküli, kiváló minőségű zenehallgatás élménye. Ez a Sony első fejhallgatója a legújabb LDAC technológiával. Ez a készülék háromszor annyi adat továbbítására képes, mint a korábbi eszközök. Az új kodek révén pedig kristálytiszta és akadásmentes zenehallgatást tesz lehetővé. Használható olyan kompatibilis eszközökkel, mint a prémium, High-Resolution Audio lejátszók vagy az NWZ-A15 Walkman. A 40 mm-es meghajtó egység az alumínium bevonatú Liquid Crystal Polymer Film membránnak köszönhetően minden zenei árnyalatot precízen reprodukál; zengő basszusok, gazdag középhangok és kristálytiszta magas hangok jellemzik. Az ergonomikus kialakítású fülpárnák és a fejlett szerkezet pedig tökéletesen illeszkedik a fülre. A Sony DSEE technológiája helyreállítja a tömörített fájlokat, így saját MP3 lejátszóján hallgatva is élvezhetők a kiváló minőségű zenék. Egy másik érdekes innováció a hozzáadott érintő szenzor a fülhallgató oldalán. Zeneszám választás, hívás fogadás, hangerő szabályzás egyszerűen, így zavartalanabbul élvezhető a zenehallgatás.

MDR-1ABT_B

Az MDR-ZX770BN amellett, hogy stílusos, a Digitális zajszűrőnek köszönhetőn nem engedi ki a hangokat. A kényelmes, fület körbeölelő kialakítása extra kényelmet nyújt a hosszú utazások során. Az MDR-ZX770BN csökkenti a kabin zaját és más háttérzajt az erőteljes DNC szoftverrel. Vezeték nélkül csatlakozhatunk telefonunkhoz, vagy a Bluetooth-képes MP3-lejátszónkhoz. Megérintjük a fejhallgatót az eszközhöz, így akár egy kiránduláson vagy az irodában is kényelmesen élvezhjük a tiszta hangzást. A fejhallgató elforgatható kialakítása kifejezetten praktikus, így könnyen és gondosan tárolhatjuk, illetve helyet takaríthatunk meg vele táskájában vagy bőröndjében. A fejhallgató készenléti ideje 13 óra (NC bekapcsolásával), így hosszabb repülő- vagy vonat úton is megszakítások nélkül használható.

MDR-ZX770BN MDR-ZX770BN_Situation
.

A mindennapi Bluetooth-os, vezeték nélküli zenehallgatás páratlanul egyszerű és kényelmes az MDR-ZX330BT-vel. Gyorsan és könnyen használható, kényelmes, fület körbeölelő fejhallgató, mely az egy érintéses kapcsolat mechanizmusának köszönhetően könnyen csatlakoztatható telefonhoz vagy MP3 lejátszóhoz. Garantáltan erőteljes, jól kiegyensúlyozott hangzást ad a 30 mm-es meghajtó egység, 30 órás élettartama pedig igazán kényelmessé teszi a használatát.

MDR-ZX330BT_B_KeyVisual_141216-1200

Összhangban az aktív életével, a MDR-AS600BT elhozza a kényelmes Bluetooth-os zenehallgatás élményét a legkeményebb edzések során is. A cseppálló kivitel megvédi a készüléket az esőtől és az izzadságtól egy fárasztó edzés közepette is. A beépített mikrofon segítségével könnyedén fogadhatunk hívásokat egy gomb érintésével anélkül, hogy tevékenységünket meg kellene szakítani. A Sony új MDR-1ABT, MDR-ZX770BN és MDR-ZX330BT fejhallgatói Európában májustól kaphatók, MDR-AS600B pedig áprilistól.

MDR-AS600BT_W

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: