Kuponos akciók a TomTop-tól


TomTop kínai webáruháznak köszönhetően most újabb akciós termékeket szeretnénk nektek bemutatni mely között van elektromotoros képstabilizátor, drón és TV okosító is.

Zhiyun Smooth-Q képstabilizátor

Az első termék amit szeretnék nektek bemutatni az a Zhiyum műhelyéből származik. A Smooth-Q -nak egy nagyon egyszerű feladata van: kiegyenesíteni a kameramozgást. Működése három térbeli tengely mentén működik, a rezgéseket az elektromotorok egyenlítik ki és tartják egyensúlyban a kamerát, hogy a felvétel tökéletes lehessen. A Zhiyun megoldásának eredeti ára 120$, ám egy kupon segítségével (ZYSMQ99) most 100$-ig (kb. 25.000 Ft) faraghatjuk le ezt az árat. A Zhiyun Smooth-Q IDE vagy a lenti képre kattintva vásárolható meg.

DJI Mavic Air

A DJI mindig a minőségi kamerás drónjairól volt híres, ezek közül az egyik legújabb modell a Mavic Air mely kis méretével ellentétben óriási teljesítményre képes. A Mavic Air 4K-s UHD kamerával érkezik mely 30 FPS-el képes rögzíteni. A hatótávolsága is említésre méltó, hisz a beépített rendszernek köszönhetően 10 km-es körzetben használhatjuk és videózhatunk vele, a hivatalos adatok szerint egy töltéssel összesen 21 perc repülési időt ígér a gyártó. Sebességét tekintve akár a 70 km/h-ás sebességet is el tudjuk érni. Természetesen van benne GPS is és telefonunkon keresztül folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális felvételt és a drónt.

Ami az árát illeti a TomTop webáruházban most 999$ helyett 939$-ért (kb. 237 ezer Ft) a miénk lehet a DJI Mavic Air, a következő kupont használva: AIR939. A TomTop ezen felül vám mentes kiszállítást biztosít így a 939$-os árra nem jön rá semmi extra költség. Ha felkeltette érdeklődésedet a DJI Mavic Air ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

DJI Mavic Air Combo

Maradunk még egy pillanatra az előző drónnál, hisz egy másik kiszerelésben is megvásárolhatjuk a Mavic Airt. Ebben a kiadásban találunk pár extra tartalmat melyek a következők: 1 hordozó táska, 2 extra akkumulátor, autós töltő, propellerek. Az eredetileg 1219$-ba kerülő csomag most 1159$-ért (kb. 293 ezer Ft) a miénk lehet az AIR939 kupont használva. A vám mentes kiszállítás természetesen itt is jelen van. Ha felkeltette érdeklődésedet ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

MECOOL KIII PRO Android TV BOX

Utolsó termékünk nem más mint egy Android-os TV Box mely okostévét varázsol az egyszerű hagyományos tévénkből. A MECOOL megoldása komoly hardverrel és szoftverrel érkezik, hisz a TV boxon 7.1-es Android fut, egy 8 magos Amlogic S912 64 bit-es ARM Cortex-A53 CPU-val mely 2 GHz-es teljesítményre képes, a grafikus gyorsító egy ARM Mali-T820MP3, míg RAM-ból 3 GB DDR3-at kapunk és 16 GB belső tárhelyet. Ami a vezeték nélküli kapcsolatokat illeti van beépített 2.4G / 5G WiFi, IEEE 802.11a/b/g/n/ac támogatással, LAN Ethernet: 10/100/1000M, Bluetooth 4.0, HDR 10 ésHLG HDR valamint 4K-s (4096 x 2160) felbontás. Az eszköz szinte az összes kép, videó és zene formátummal megbirkózik. A MECOOL KIII Pro Android-os TV okosító eredeti árán 149.99$-ért kapható, most viszont a “HPMECBTVkupont felhasználva mindössze 103.90$-ba (kb. 26.000 Ft) kerül IDE vagy a lenti képre kattintva.