laptop-mag-az-asus-2020-legjobb-notebook-gyartoja

Laptop Mag: Az ASUS 2020 legjobb notebook gyártója

2020. október 05. Herczeg Balázs Laptop/Notebook

Az ASUS büszkén jelenti be, hogy a neves Laptop Mag 2020-ban az ASUS-t választotta a legjobb laptop márkának. Az elismerés mellett az innováció, dizájn, érték és kínálat kapcsán is a legmagasabb pontszámokat értük el, a bejelentésben pedig külön kiemelték az ASUS innovációra való törekvését.

Ezek az elismerések megerősítettek minket abban, hogy tovább folytassuk törekvéseinket az élenjáró technológiai megoldások alkalmazásában és a mindennapi életet megkönnyítő dizájn terén. Jónéhány PC gyártó külsős partnerekre bízza a termékdizájnt, miközben az ASUS saját R&D és tervezői csapatot épített fel házon belül annak érdekében, hogy a “Design Thinking” filozófiánkat a lehető leghatékonyabban vihessük végig.

Sikeres tesztek: A Laptop Mag szerkesztői minden tesztelt ASUS laptopot ajánlottnak minősítettek A Laptop Mag szerkesztősége számos ASUS laptopot tesztelt az elmúlt 1 évben, a tesztek során pedig a maximális 40 pontból 36-ot értek el a termékek. Az összes tesztelt modellt ajánlottnak minősítette a magazin szerkesztősége, a 100%-os arány pedig óriási elismerés az ASUS számára és jól bizonyítja, hogy minden kategóriában versenyképes kínálattal rendelkezünk.

A Laptop Mag külön kiemelte a ROG Mothership és a ROG Strix Scar III (G531G) modelleket, melyek értékes innovációt és kimagasló teljesítményt hoztak magukkal. A ZenBook Duo (UX481) és ZenBook Pro Duo (UX581) modellek kapcsán a ScreenPad™ Plus másodlagos kijelzőt emelték ki, mint különleges funkció.

Innováció és dizájn: Maximális pontszámok és kategóriaelső megoldások

A Laptop Mag megtisztelő elismerésben részesítette az ASUS mérnöki és tervezői munkáját. “Az ASUS tudja, hogyan kell csodaszép laptopot készíteni”. Az elismerést nem csak szavakkal, hanem pontokkal is alátámasztották, hiszen az Innováció kategóriában 10-ből 10 pontot értünk el, a dizájn kategóriában 15-ből 15 pontot kaptunk.

Az egyedi ASUS fejlesztések közül kiemelték az ErgoLift zsanért, mely a felnyitáskor megemeli a billentyűzetet, így kínálva kényelmesebb gépelési élményt és hatékonyabb hűtést. Az innovatív ASUS SreenPad 2.0 másodlagos kijelző nem csak hagyományos touchpadként működik, hanem rengeteg új lehetőséget nyit meg a felhasználók előtt.

A Laptop Mag szerkesztősége külön kiemelte a Zephyrus G14 gaming teljesítményét és 5 csillaggal jutalmazta a gépet. A Zephyrus G14 egy vékony, kompakt, mégis rendkívül erős gamer laptop, mely akár 10 órás üzemidőt és AniMe Matrix LED technológiát is kínálhat, melyen a felhasználók a saját képeket és animációkat jeleníthetnek meg.

Kivételes érték és kínálat

Az ASUS kiváló pontszámot ért el (14 a 15-ből) a termékek értékét és a kínálat szélességét illetően. A cég kínálatában mindenki megtalálja a számára és a felhasználási szokásaihoz legmegfelelőbb laptopot, legyen szó átlagos felhasználásról, játékról vagy munkáról. A belépőszintű megoldásoktól egészen a legfelsőbb kategóriáig, minden laptopot úgy tervezünk meg, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A Laptop Mag néhány terméket külön ki is emelt az újdonságaink közül:

• ASUS VivoBook S15

• ASUS ZenBook Duo (UX481)

• ASUS Chromebook Flip C436

• ASUS ExpertBook B9450

• ASUS ProArt StudioBook Pro 17 (W700G3T)

• ROG Zephyrus G14

• ROG Zephyrus S (GX502)

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter