latvanyosra-sikerult-a-sharkoon-sharkoon-tg5-szamitogephaza/2017/08/18

Látványosra sikerült a Sharkoon TG5 számítógépháza

2017. augusztus 18. Kocsis Bence Gépház hírek

A Sharkoon bejelentette TG5 ATX számítógépházáz, melynek érdekessége, hogy nem csak az oldallap készült edzett üvegből, de az előlap helyén is ilyen jellegű borítást találunk. Ennek erdményeképp az előlap mögött elhelyezett LED ventilátorok teljes mértékben láthatóak. A modelltől függően így kék, piros, zöld, vagy fehér fényárban fog úszni a számítógépház.

Az előlapi panel nem tartalmaz kábeleket, így az könnyedén leszerelhető. A megengedett processzorhűtő magasság 167 mm, grafikus kártyából pedig 400 mm hosszút is beszerelhetünk. A tápegység megengedett hossza 20,5 cm lehet. Merevlemezekből a tápegység előtti rész tölthetjük fel, emellett az alaplapi tálca hátoldalára is van lehetőség 2,5"-os HDD/SSD felszerelésére.

A ház átlátszó, első panele mögött három darab 120 mm-es LED ventilátor került elhelyezésre, de a felhasználóknak lehetőségül van ezeket két daba 140 mm-es ventilátorra lecserélni, vagy beszerelhetnek akár egy 360 mm-es radiátort is. Hátul is elhelyezésre került egy 120 mm-es LED-es megoldás, melyet lecserélhetünk 120 mm-es radiátorra. A felső részen 240, vagy 120 mm-es radiátor helyezhető el, emellett ventilátorokból 3  x 120 mm, vagy 2 x 140 mm a lehetséges, melyeket mágneses porszűrő választ el a külvilágtól.

Csatlakozókból mikrofon és headset 3,5 mm-es Jack megoldásokat találunk a számítógépházon, emellett két USB 2.0 és két USB 3.0 port is elhelyezésre került.

[youtube]

[/youtube]

.

A Sharkoon TG5 ATX számítógépház vörös, zöld, kék és fehér, 120 mm-es LED ventilátorokkal 70 eurós ajánlott fogyasztói áron érhető el.

Írta: Kocsis Bence