legy-gyorsabb-a-vadonatuj-razer-blade-stealth-13-nel

Légy gyorsabb a vadonatúj Razer Blade Stealth 13-nel

Az új 120 Hz-es kijelzővel, új NVIDIA® GeForce videokártyával és számos egyéb extrával ellátott Razer Blade Stealth 13 a világ leggyorsabb 13"-es gamer Ultrabook™-ja.

A Razer gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bemutatta a vadonatúj Razer Blade Stealth 13-t, amely a következő szintre emeli a játékot az Ultrabook kategóriában. A Blade Stealth 13 a világ első 13,3”-es 120 Hz-es kijelzővel rendelkező Ultrabookja, amelyet az új NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU, valamint az Intel® Core™ i7-1065G7 processzor gyorsabb, 25 W-os változata hajt. A Blade Stealth 13 emellett egy gyorsabb, hatékonyabb billentyűzetet, valamint LPDDR4X memóriát is kapott, amelyek mind a jellegzetes matt fekete alumínium házban kaptak helyet.

„A Razer Blade Stealth 13 a világ legerősebb Ultrabookja, amelyet most még jobbá tettünk.” - nyilatkozta Brad Wildes, a Razer rendszer-üzletágának alelnöke. "Az új Razer Blade Stealth 13 bemutatja az ultrahordozható gaming következő generációját, és a szórakozás és a funkció tökéletes egyensúlyát biztosítja a felhasználók számára."

Láss többet

A vadonatúj Blade Stealth 13 a világ leggyorsabb 13,3 hüvelykes, 120 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzőjével rendelkezik - ez a funkció jelenleg csak a Blade Stealth 13-ben érhető el. A megnövelt frissítési gyakoriság gyors, de tűéles látványt nyújt, így a célpontok könnyebben láthatóak, a szövegek pedig könnyebben olvashatóak. Az 1920x1080p felbontású kijelző a tükröződés csökkentése érdekében továbbfejlesztett matt felületkezelést kapott.

Az alkotók és az érintőképernyő-használók számára a Blade Stealth 13 Gorilla® Glass-os, gyönyörű 4K érintőkijelzős változatban is megvásárolható. A 4K panel tökéletes a kreatív programokban történő fénykép- és videó-szerkesztésre, vagy az útközbeni filmnézésre.

Minden Blade Stealth 13 lefedi az sRGB színtartomány 100%-át, emellett pedig gyárilag egyedi kalibrálással érkezik, hogy élénk és színhelyes élményt biztosítson, legyen szó akár játékról, akár alkotásról, akár tartalomfogyasztásról. A gyönyörűen egyedi kalibrálású kijelzőt egy ultravékony, 4,9 mm-es káva szegélyezi, amelyben a Windows Hello-n keresztüli zökkenőmentes hozzáférést biztosító, infravörös érzékelővel ellátott HD felbontású webkamera kapott helyett. A HD webkamera nélkülözhetetlen a családdal való kapcsolattartáshoz, az otthoni irodából megtartott meetingekhez, vagy épp a tanórák nagy távolságból történő lebonyolításához.

Légy gyorsabb

A legújabb Blade Stealth 13-t a vadonatúj NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafikus processzor hajtja, amely 4 GB-nyi GDDR6 memóriával és 1024 NVIDIA CUDA® maggal rendelkezik, így akár 80%-os teljesítménynövekedést biztosít a GeForce GTX 1050-hez képest. Az új GPU lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legújabb battle royale játékokat egy 13 hüvelykes notebookon élvezzék - ez az élmény pedig csak a Blade Stealth 13-en lehetséges. Az NVIDIA Optimus™ technológiával együtt a Blade Stealth 13 úgy lett optimalizálva, hogy akkor biztosítson teljesítményt, amikor azt kell, és akkor nyújtson (hosszabb) üzemidőt, amikor szükséges.

Az új GPU mellett az Intel Core i7-1065G7H négymagos processzor 25W-os változata kapott helyet, amely az Intel Turbo Boost technológiájának használatával akár 3,9 GHz-es maximális órajelre képes. A 25W-os processzor jelentős előrelépést jelent a szokásos 15W-os változathoz képest, és hosszabb idejű, folyamatos boost sebességet tesz lehetővé. A megnövekedett teljesítmény és a hosszabban fenntartható boost sebesség együttesen több képkockát, gyorsabb renderelést és rövidebb szüneteket eredményez.

Azon felhasználók számára, akiknek maximális teljesítményre van szükségük, a Blade Stealth 13 egy USB-C Thunderbolt™ 3 porttal van felszerelve - egy Intel exkluzív technológiával, amely lehetővé teszi a gyors adatátvitelt és a zökkenőmentes plug and play működést a (külön megvásárolható) Razer Core X eGPU-val (külső grafikus egységgel). A Core X eGPU segítségével a felhasználók szinte bármilyen GPU-val párosíthatják a Blade Stealth 13-t és a GeForce GTX 1650 Ti-t a dual-GPU funkcióért, amikor az intenzív renderelési vagy modellezési munkaterhelés megköveteli azt.

Dolgozz hatékonyabban

A Blade Stealth 13 egy új billentyűzettel került frissítésre, amely egy teljes méretű jobb Shift gombot, valamint félmagas navigációs billentyűket kapott a gyorsabb és hatékonyabb gépelés érdekében. Az egyzónás Razer Chroma RGB háttérvilágítással ellátott billentyűzet a rendelkezésre álló 16,8 millió szín bármelyikével, valamint Razer Synapse 3-ban megtalálható egyedi fényhatásokkal szabható testre.

Az új billentyűzeten kívül a Blade Stealth 13 a mellékelt 16 GB-os, 3733MHz-es órajelű LPDDRX memóriánál is sebességnövekedést könyvelhet el. A sebességnövekedés azt jelenti, hogy a CPU-igényes alkalmazások - legyen szó akár játékról, akár alkotásról - észrevehető teljesítménynövekedést tudnak felmutatni.

A Blade Stealth 13 továbbra is biztosan őrzi helyét a világ legkompaktabb gamer laptopjaként: mérete csak 0,60” (1,52 cm) x 11,9” (30,2 cm) x 8,27” (21 cm), tömege pedig mindössze 3,1 font (1,4 kg), miközben egy teljes méretű gamer laptop erejét rejti.

Árak és elérhetőség

A vadonatúj Razer Blade Stealth 13 modell $1799,99 USD / 1 999,99 € ajánlott fogyasztói árról indul, és április 21-től lesz megvásárolható a Razer.com webhelyen, valamint az Egyesült Államok és Kanada egyes viszonteladóin keresztül. A Razer Blade Stealth 13 hamarosan megérkezik Európába, Kínába, az ázsiai-csendes-óceáni térségbe, valamint a Közel-Keletre is.

Írta: Bibók Richárd

Hasonló bejegyzések: