letisztult-es-stilusos-uj-sound-bar-es-teves-hangszoropanel-a-sony-tol/2015/03/18

Letisztult és stílusos új Sound Bar és tévés hangszórópanel a Sony-tól

2015. március 18. Kocsis Bence Hi-Fi

A HT-CT780 egy igazán letisztult készülék, széles spektrumú 2.1 csatornás hangsugárzó, mely ideális TV nézéshez és még a nappaliban is jól mutat. A HT-CT780 330 W-os teljesítményével tökéletes kiegészítője a nagyképernyős, 116,8 cm (46") átmérőnél nagyobb televízióknak.

HT-CT780_B_cw1

Az S-Force PRO Surround hangzásának köszönhetően a filmes párbeszédek, hangeffektek, vagy dallamok tökéletesen szólnak. A kétirányú magas hangsugárzó (tweeter) kifinomult, részletgazdag hangzást nyújt, míg a hozzáadott vezeték nélküli mélynyomó lenyűgöző mély hangzást biztosít.

Azonnal elérheted és hallgathatod zenéidet okostelefonodról, vagy táblagépedről az egyérintéses NFC és Bluetooth-kapcsolattal. Csak érintsd az NFC-képes okostelefonod a hangsugárzópanelhez és már indulhat is buli. A HT-CT780 közvetlenül vezérelhető okostelefonról, vagy tabletről a Sony SongPal alkalmazással.

A három HDMI bemenet segítségével könnyedén összeköthető az összes HD képes eszközzel. A házimozizás kedvelői bizonyára örömmel fogadják a HD audió kodekek széles tárházát, beleértve a HDCP 2.2 –es szabványt, mellyel lehetőség nyílik 4K tartalmak streamelésére.

A HT-CT380/HT-CT381 Sound Bar ideális választás a 116,8 cm (46") átmérőjű, vagy annál nagyobb készülékekhez. A letisztult és stílusos HT-CT380 falra, illetve polcra is szerelhető. A vékony, formatervezett hangsugárzópanel 300 W teljesítményű, erőteljes 2.1 csatornás surround hangzásra képes. A S-Force Pro Surrounddal pedig igazán magával ragadó élményt nyújt. Mindezen felül a kompakt, vezeték nélküli mélynyomót bárhová helyezhetjük.

HT-CT381_S_cw2 HT-CT780_B_cw1
.

Ahogyan a CT780-nál, ennél a hangsugárzópanelnél is egyetlen érintéssel hallgathatja kedvenc zenéit NFC és Bluetooth-kapcsolattal, ráadásul irányíthatja telefonjáról vagy táblagépéről SongPal alkalmazás segítségével. A HT-CT 381 sportos és elegáns ezüst színben is elérhető.

A tévé alá helyezhető HT-XT100 tévés hangsugárzópanel extra élményt nyújt a filmnézés és a tévézés során. A 80W-os teljesítmény és 2.1 csatornás készülék részletgazdag, szabályozott basszust garantál a beépített mélynyomó révén. Ha elhalkulnak a párbeszédek csak meg kell érinteni a Voice gombot, mely azonnal felerősíti a hangokat. Streametünk zenét okostelefonunkról NFC és Bluetooth-kapcsolattal, vagy csatlakoztathatjuk a pendrive-ot, hogy elindítsuk kedvenc dallamainkat.

HT-XT100_B_TV

Az új készülékek 2015 tavaszától bővítik a Sony házimozis kínálatát, áruk egyenlőre nem ismert.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: