logitech-k780-multi-device-billentyuzet-barmilyen-eszkozhoz/2016/06/29

Logitech K780 Multi-Device: Billentyűzet bármilyen eszközhöz

2016. június 29. Kocsis Bence

A Logitech bemutatta a Logitech K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzetet, az első olyan, teljesen felszerelt, numerikus billentyűkkel is ellátott klaviatúrát, amely okostelefonokkal és tabletekkel is működik. Az Easy-Switch gomb megnyomásával könnyen lehet váltani és gépelni a három eszköz bármelyikén.

A K780 Multi-Device csendes és pontos gépelést biztosít. A billentyűk a használat kényelmének és pontosságának érdekében nagyok és laposak, a praktikus, 10 billentyűs numpad megkönnyíti a számok bevitelét. Az integrált, gumírozott tok biztosítja a különböző készülékek számára a tökéletes olvasószöget, az okostelefonoktól kezdve a 12 colos iPad Próig. A billentyűzet vékony és elegáns felépítésű, a tervezésnél arra törekedtek, hogy illeszkedjen a modern otthoni, vagy irodai környezetbe.

JPG 300 dpi (RGB)-K780 Multi-Device Topdown US Speckled2

A K780 Multi-Device alkalmazkodik a készülékhez akár Windows számítógépet, akár iPhone-t használ a tulajdonosa. A billentyűk elrendezése a megszokott felosztással történt, még a kedvenc shortcutok is használhatók. A Logitech Unifying USB és Bluetooth Smart technológiájának köszönhetően a K780 gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, telefonhoz vagy tablethez.

Az energiatakarékos készenléti állapotnak, illetve a ki- és bekapcsolhatóságnak köszönhetően a K780 akár 24 hónapig is üzemel egy feltöltéssel.

“Mikor gépelésre kerül sor, a számítógépen gyorsan és kényelmesen tudunk dokumentumokat létrehozni, de a telefonon történő üzenetíráskor a két hüvelykujjunkra vagyunk korlátozva” – mondta el Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. „A K780 Multi-Device billentyűzettel mostantól kényelmesen, asztali gépeken megszokott sebességgel lehet gépelni az összes munkahelyen használt eszközön, csupán egy gombnyomással váltva közöttük.”

JPG 300 dpi (RGB)-K780 Multi-Device Profile US Speckled2

A K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet júliustól lesz elérhető a z üzletekben, webshopokban és a Logitech weboldalán 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információkat a Logitech oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence