ma-erkezik-a-2018-fifa-world-cup-russia-frissites-a-fifa-18-hoz/2018/05/29

Ma érkezik a 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA frissítés a FIFA 18-hoz!

2018. május 29. Kocsis Bence

Hamarosan elstartol a Labdarúgó Világbajnokság, melynek a 2018-as évben Oroszország ad otthont. Az EA ennek örömére a mai naptól kiad egy frissítést a FIFA 18-hoz, mely sok érdekességet fog tartalmazni. Hogy mik is lesznek ezek?

Az első körben természetesen részt vehetünk a Labdarúgó Világbajnokságon. A VB-re kijutott 32 csapat közül választhatunk és lehetőségünk lesz a  csoportkörtől egészen a moszkvai fináléig elküzdeni magunkat.

Persze át is írhatjuk a történelmet, hisz a FIFA 18-ban szereplő bármelyik nemzettel elindulhatunk a nagy tornán, így aki olasz, vagy épp holland szurkoló, esetleg az Egyesült Államokat részesíti előnyben, kiválaszthatja kedvenc csapatát.

Természetesen lesz Kick-off mód is, melyben 1-1 mérkőzést játszhatunk kedvenc csapatunkkal egy általunk kiválasztott VB-ellenféllel szemben.

A végére maradt a legérdekesebb mód, a  FIFA World Cup Ultimate Team, melyben a 32 válogatott játékosait, illetve a VB-ikonokat pakolhatjuk egy keretbe, a FIFA Ultimate Team módhoz hasonlóan.

Az új játékmód eléggé hasonlít a fent említett módhoz. Itt is lesz Chemistry rendszer, de itt természetesen nem a klubok, vagy ligák játszanak, hanem a nemzetiség és a konföderáció adja az összhangot. Az EA elmondása szerint a VB alatt a játékosok folyamatosan követik az aktuális formát. A FIFA World Cup Ultimate Team-ben hasonló módon lesznek nyithatóak a standard és prémium kártya csomagok. A FIFA World Cup Ultimate Team módban a következő játékmódok lesznek:

  • Single Player és Online Tournament
  • Single Player és Online Draft
  • Squad Building Challenges

A 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA nem csak a 32 említett csapat játékoskereteit tartalmazza, hanem a világbajnokság 12 hivatalos helyszíne is helyet kap, melyekben magával ragadó hangulatot várhatunk a mérkőzések alatt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=GhZgn4SDb4Y[/youtube]

.

A Frissítés ingyenesen elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One konzolokra abban az esetben, ha az illető rendelkezik a FIFA 18 játékkal.

Írta: Kocsis Bence