mar-140-mm-es-meretben-is-elerheto-a-corona-hp-rgb-ventilator

Már 140 mm-es méretben is elérhető a Corona HP RGB ventilátor

2019. augusztus 09. Kocsis Bence Hűtés hírek

A SilentiumPC bővítette HP RGB ventilátor palettáját és most már a 120 mm-es modellek mellett a 140 mm-es változatok is elérhetők. A Corona HP RGB sorozat nagyon stílusos RGB megvilágítást kínál a gyűrűbe ágyazott RGB LED-eknek köszönhetően. A Corona HP ventilátorok sokoldalú használatát elősegítik a rögzítési pontokon elhelyezett zajcsökkentő bakok, valamint a HBS csapágy használata. Ennek eredményeképp rendszerhűtésre és vízhűtéses rendszerek radiátoraihoz is egyaránt használhatók. A SilentiumPC a Corona HP RGB 140 ventilátort egy darabban és három darabos kiszerelésben is elérhetővé teszi. 

A ventilátor megvilágítását a kereten körbefutó átlátszó elembe integrált 18 darab fényes RGB LED végzi. A LED-ek úgy lettek elhelyezve, hogy a világítás ne 18 egyenként világító fényforrást mutasson, hanem az egész keret homogén fényben ússzon, ami kimondottan szép látványt tesz lehetővé. A színek és az effektek természetesen változtathatók, az RGB kompatibilis alaplapok segítségével szinkronizálhatók is a többi hardverrel, RGB-s komponenssel. Azok számára, akik nem RGB kompatibilis alaplappal rendelkeznek és nem szeretnék lecserélni azt, lehetőségük van különféle RGB vezérlők megvásárlására, melyek közül jónéhány a SilentiumPC RGB-s házaiban gyárilag megtalálható.

Az esztétikai szempontok mellett a Corona HP RGB 140 a modern PC-k követelményeinek megfelel. A ventilátor nagyszerű jellemzőkkel rendelkezik légáramlás terén, az állandó 1200 RPM-es fordulatszám közben. Ezen a fordulatszámon képes optimális működést produkálni, ami a zajszint és statikus nyomás közti egyensúlyt illeti. 

A SilentiumPC Corona HP RGB 140 ventilátor már megvásárolható egyenként 13,50 eurós áron, vagy 3 darabos csomagolásban 37,90 eurós áron 2 év gyártói garanciával.  További információkért látogass el a gyártó oldalára


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: