mar-elerheto-a-dsm-701-frissites-a-synology-keszulekeire

Már elérhető a DSM 7.0.1 frissítés a Synology készülékeire

2021. szeptember 29. Herczeg Balázs Adattárolás hírek

A Synology Inc. örömmel jelentette be, hogy a DSM 7.0 operációs rendszere már széles körben elérhető a legtöbb tárolási megoldásán, beleértve a nagyvállalati NAS rendszereket és a felügyeleti megoldásokat is, amellyel a vállalat célja a támogatott eszközök kibővítése volt.

A DSM 7.0 a megjelenése óta számos dicséretet kapott a kiváló sebességének és hatékonyságának köszönhetően. A DSM 7.0.1 amellett, hogy kibővíti a rendszer támogatását a Synology csúcskategóriás készülékeire is, több olyan haladó funkciót is bevezet, mint a támogatási kérelmek gyorsított feldolgozása az Active Insight integrációjával, a Fiber Channel támogatás, a flash kötetek deduplikációja, valamint a K8S SCI illesztőprogramot is, amely tovább javítja a kötetek kezelését a Kubernetesben.

Az új frissítéssel együtt a Synology hivatalosan is bejelenti a Hybrid Share - egy hibrid felhőmegoldás – megjelenését, amely lehetővé teszi a felhőszolgáltatások rugalmas és skálázható beállítását a helyszíni készülékeken. A Hybrid Share gyors és egyszerű fájlszinkronizációt tesz lehetővé a különböző helyszínek és irodák között, ezzel egy hatékony gyorsítótárazási megoldást egyesítve a sávszélesség felhőre történő szétosztásának képességével, hogy növelje a produktivitást és csökkentse a rendszergazdákra nehezedő nyomást.

Elérhetőség

Az XS, SA, NVR és DVA sorozatú rendszerek felhasználói már letölthetik a DSM 7.0.1-et a Synology Download Centerből, vagy akár egyszerűen le is frissíthetik a rendszereiket közvetlenül a DSM-ből, amint a régióban elérhetővé válik a frissítés.

A Synology Hybrid Share már elérhető az összes C2 Storage haladó csomagjának (korábban 2-es csomag) előfizetőinek bármiféle extra költségek nélkül.

Tudj meg többet

Ismerd meg az újdonságokat!

Kiadási megjegyzések és kompatibilis modellek.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: