mar-elerhetok-a-thermaltake-toughair-cpu-leghutesei

Már elérhetők a Thermaltake TOUGHAIR CPU léghűtései

2021. február 06. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Thermaltake bejelentette a TOUGHAIR sorozatnak a megjelenését. A TOUGHAIR CPU léghűtők ventilátorai ugyanazt a fejlett 2. generációs hidraulikus csapágyazást használják, mint a TOUGHFAN 12, emellett LCP ventilátorlapátokkal és új rezgéscsillapító rendszerrel rendelkeznek, amely kiemelkedő megbízhatóságot garantál minden gaming konfigurációhoz. A TOUGHAIR CPU hűtés három konfigurációban érhető el. A TOUGHAIR 110 egy 114 mm magasságú, fekvő állású, „Top Flow” megoldás; a TOUGHAIR 310 és a TOUGHAIR 510 pedig olyan egy- és két ventilátoros megoldások, amelyek egyedi hűtőbordát használnak, hogy maximalizált légáramlást és kimagasló teljesítményt nyújtsanak a legújabb Intel és AMD Ryzen sorozatú processzorokhoz. Ha új léghűtéses rendszer összeállításán gondolkozol, akkor a TOUGHAIR sorozatunk jelentheti a legjobb választást.


A TOUGHAIR a TOUGHFAN 12-vel azonos tervezési koncepció alapján készült, kiváló minőségű PWM vezérlésű ventilátorokkal lett felszerelve, amelyek akár 2000 fordulat/percre is képes. A TOUGHAIR magas légnyomású és nagy légáramú ventilátorai szintén 2. generációs hidraulikus csapágyakkal, LCP ventilátorlapátokkal és rezgéscsillapító rendszerrel lettek ellátva. A 4 x Ø6 mm-es hővezetőcsövek közvetlenül érintkeznek a CPU-val és a hővezető pasztával, így kiemelkedő hőelvezetési képességet biztosít. A négy nagy teljesítményű, U-alakú réz hővezetőcsövek közvetlenül érintkeznek a CPU-val, így azok több hőt képesek elvezetni a CPU-ból, ezzel jobb hűtési teljesítményt biztosítva.A borda lemezei aszimmetrikus kialakítással rendelkeznek, hogy nagyobb légáramlást tegyenek lehetővé. Ez csökkenti a turbulencia kialakulását és egyenletes légáramlást tesz lehetővé, így a hűtőborda hatékonyabb hőelvezetésre lesz képes a jobb hűtési teljesítmény biztosításához.


A TOUGHAIR egyaránt kompatibilis az Intel és az AMD CPU-kkal. Támogatja az Intel LGA 1200/1156/1155/1151/1150/775 és az AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1 foglalatokat. Az A TOUGHAIR CPU léghűtő már megvásárolható világszerte elérhető a Thermaltake hivatalos kereskedelmi és forgalmazói partnereinek kínálatában. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: