mar-megvasarolhato-a-magneses-rogzitesu-thermaltake-swafan-ex12-rgb-pc-ventilator

Már megvásárolható a mágneses rögzítésű Thermaltake SWAFAN EX12 RGB PC-ventilátor

2023. április 14. Fenes Kristóf Hűtés hírek

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette, hogy a SWAFAN EX12 RGB PC-ventilátorés a SWAFAN EX12 RGB White PC-ventilátor már világszerte megvásárolható. A SWAFAN EX RGB sorozat egy igazi szenzáció a közösségi médiában, a felhasználók izgatottak az innovatív mágneses rögzítésű dizájnja miatt. A mágneses rögzítés segítségével a három SWAFAN EX egyetlen 12 V-os kábellel láncba köthető (daisy chain) a kábelen és a ventilátorkereten lévő mágneses csatlakozókkal, ami rendkívül előnyös a gyors csatlakozásért és a kiváló kábelmenedzsmentért. Emellett a SWAFAN EX RGB megtartja a jellegzetes, cserélhető forgólapátos kialakítást és a szoftveres RGB-fényvezérlést is.

A SWAFAN EX RGB sorozat figyelemre méltó teljesítményt nyújt egyszerű telepítés és karbantartás mellett. A SWAFAN EX12/EX14 egy 3 ventilátoros kiszerelésben érkezik, a ventilátorok pedig gyorsan összekapcsolhatók a mágneses csatlakozókon keresztül. Mindez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén és kifinomult beállítások nélkül csatlakoztassák a ventilátorokat. Ha a SWAFAN EX RGB-t a mágneses rögzítéssel kapcsolod össze a sok kábel helyett, több szabad hely keletkezik a gépház belsejében, valamint minimálisra csökkenti a számítógép összeszerelése során a kábelek mozgatása által okozott véletlen kihúzódásokat. A levehető csapágyas ventilátorkialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén kipattanhassák a forgólapátokat a vízzel való tisztításhoz, majd amint megszáradtak, visszaszerelhetik azokat csomagban található kenőanyag használatával (ha szükséges).

A fokozott hűtési teljesítmény és a személyre szabható világítás szintén a SWAFAN EX RGB sorozat kiemelkedő tulajdonságainak számítanak. A ventilátorok megtartják a SWAFAN sorozatra jellemző cserélhető forgólapátos kialakítást, és minden csomag 6 forgólapáttal érkezik: három előre telepített standard kialakításúval és három fordított irányúval. A ventilátorlapátok két típusának cseréjével a felhasználók személyre szabhatják a légáramlást igényeik szerint. Ezenkívül a SWAFAN EX szigorú feltételeknek felel meg, hogy garantálja a megfelelő hűtési minőséget. A SWAFAN EX standard ventilátorlapátjának statikus nyomása 2,39 mmH2O (max), légáramlása pedig 57,11 CFM (max). A fordított irányú ventilátorlapát statikus nyomása 2,02 mmH2O (max), légáramlása pedig 56,26 CFM (max). Ami az RGB-világítást illeti, minden SWAFAN EX két független LED-gyűrűvel érkezik 20 állítható LED-del, továbbá a felhasználók a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel csodálatos, 16,8 millió színű fényhatást hozhatnak létre. Ezenkívül a SWAFAN EX képes megmutatni az RGB-világításban rejlő teljes potenciált a légáramlás irányának korlátozása nélkül.

A SWAFAN EX12/EX14 RGB gyors csatlakozású mágneses rögzítéssel, cserélhető forgólapátokkal, valamint fejlett hűtési teljesítménnyel és testreszabható világítással érkezik. A felhasználók már világszerte megvásárolhatják a SWAFAN EX12-t. A 140 mm-es SWAFAN EX14 már kapható az Egyesült Államokban, április végétől pedig az összes többi régióban is elérhető lesz. Készülj fel a tökéletes számítógép megépítésére ezzel a fantasztikus mágneses rögzítésű hűtőventilátorral!

A SWAFAN EX12/EX14 RGB jellemzői:

Gyorsan csatlakoztatható mágneses rögzítés

A SWAFAN EX RGB mágneses rögzítést használ 12 V-os kábelen és a ventilátorkereten a láncszerű összekapcsoláshoz. A ventilátorok gyorsan párosíthatók a mágnesek segítségével, így könnyedén összekapcsolhatod azokat anélkül, hogy bonyolultabb telepítési eljárásokat kellene használnod. Ezenkívül a doboz három 12 V-os kábelt is tartalmaz a ventilátorok saját igényeid szerinti beszereléséhez.

Kivételes kábelmenedzsment

A SWAFAN EX RGB jobb lehetőségeket nyújt a kábelmenedzsmenthez. Lehetővé teszi, hogy az összes kábelt a tartólemez mögé helyezd, így kisebb az esélye, hogy karbantartás során a többi kábel kihúzódjon. A gépház belseje tiszta és rendezett maradhat, és hihetetlen felhasználói élményt biztosít a PC-k összeszerelése során.

Figyelem! A teljesítménykorlátozás miatt egy vezérlőkábelre maximum 3 ventilátor csatlakoztatható

Cserélhető forgólapátos kialakítás

A SWAFAN EX RGB csomagolása hat cserélhető forgólapátot tartalmaz (3 standard lapátot előtelepítve és 3 fordított irányút). A ventilátorokat a kétféle forgólapáttal eltérő légáramlású irányban telepítheted, és ezzel egyidejűleg megőrizheted a ventilátor teljes világítását. Ez a hihetetlen kialakítás nagyobb rugalmasságot biztosít a számítógép összeszerelésénél.

Megerősített teljesítmény

A SWAFAN EX RGB standard és fordított irányú ventilátorlapátjait úgy tervezték, hogy radiátor- és gépházhűtésként is jól teljesítsenek; a kiegyensúlyozott légáramlás és a statikus nyomás pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók a ventilátort eltérő célokra telepítsék.

Könnyen tisztítható és karbantartható

A ventilátor eltávolítható csapágyakkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a ventilátorlapátok bármikori kipattanását tisztítás és karbantartás céljából. A csomagolásban extra kenőanyag is található, amelyet szükség esetén a csapágyakra adagolhatsz.

Hagyományos RGB-világítás

A ventilátoron összesen 20 állítható LED van (14 a külső gyűrűn, 6 a belsőn), amelyek biztosítják a Thermaltake ikonikus RGB-stílusát. Készülj fel tökéletes RGB-világításod bemutatására a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel, vagy szerkessz személyre szabott világítási beállításokat a NeonMakerrel!

SWAFAN EX12 RGB:

https://www.thermaltake.com/swafan-ex12-rgb-pc-cooling-fan-tt-premium-edition-3-pack.html

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: