mar-megvasarolhato-a-thermaltake-swafan-12-14-rgb-cserelheto-forgolapatos-ventilatora

Már megvásárolható a Thermaltake SWAFAN 12 / 14 RGB cserélhető forgólapátos ventilátora!

2022. augusztus 27. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Thermaltake bejelentette, hogy a gyártó első cserélhető forgólapáttal érkező megoldása, a SWAFAN 12 / 14 RGB radiátorventilátor már megvásárolható. A SWAFAN egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy kétféle forgólapáttal érkezik, amelyek cserélhetők, ráadásul nemcsak a légáramlás irányának tetszés szerinti állítását teszik lehetővé, hanem a ventilátor teljes RGB-világítását is biztosítják. A technológia szerelmeseitől kezdve a PC-építőkön, -rajongókon át a modderekig mindenki értékelheti, hogy funkcionálisan mennyire sokoldalú ez a kialakítás, valamint teljes mértékben kihasználhatják annak minden előnyét. 

A SWAFAN 12 / 14 RGB radiátorventilátor név a „cserélhető ventilátor” szóból ered. Felcserélhető forgólapátokkal érkezik, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a számítógép összeállításánál, hiszen a felhasználók a légáramlás irányát a csomagban található forgólapátok kicserélésével állíthatják be. Miközben továbbra is feszegetjük a határokat és újra definiáljuk a tökéletes felhasználói élményt, kitaláltuk ezt a hihetetlenül zseniális kialakítást, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerre szereljék össze, teszteljék és állítsák be a légáramlás irányát, és optimalizálják azt a házon belül anélkül, hogy minden alkalommal le kellene csavarniuk a telepített ventilátorokat. Emellett a felhasználók könnyedén megtisztíthatják a ventilátorlapátokat az egyszerű kipattintásnak köszönhetően, így rengeteg időt takaríthatnak meg, amit a számukra fontos dolgokkal tölthetnek el. Ezenfelül a dobozban egy csapágykenőanyagot is mellékelünk, így többszöri csere után is gondoskodhatsz ventilátorodról.

A SWAFAN 12 / 14 RGB nem lomha, a kiváló hűtési teljesítmény érdekében egy erős PWM-vezérlésű ventilátorral, valamint egy egyedülálló 9 ventilátorlapátos kialakítással érkezik, amelyet szándékosan úgy terveztek, hogy magas légnyomást állítson elő, miközben nagy mennyiségű légáramlást biztosít mindkét irányban. Emellett megnövelt, akár 2000 RPM sebességű fordulatszámra is képes, ami kifogástalan hűtési teljesítményt biztosít, ez 53,02 CFM maximális légszállítást jelent notmál állapotban, az ezüst matricás, reverse forgólapáttal - ami a levegő elszívására használható - 54,85 CFM.

A látványos RGB-fényeffektek jelentik a habot a tortán, amelyek kielégítik az esztétikai igényeket. A ventilátor három személyre szabható LED-gyűrűvel rendelkezik, amelyekben összesen 30 ultrafényes LED található a 16,8 millió szín lefedéséhez. A SWAFAN 12 / 14 RGB a legújabb 4. generációs szoftveres vezérlőt alkalmazza, amely folyamatos kapcsolatot biztosít az RGB-szoftver és a komponensek között. A fényeffektusok egyszerűen módosíthatók a NeonMaker vagy a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel, hogy ki tudd választani a számodra megfelelő RGB-fényeffektet.

A ventilátorok 3-Fan Pack kiszerelésben 119,99, valamint 129,99 dolláros áron vásárolhatók meg a Thermaltake oldalán. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: