megerkezett-a-neon-m50-az-ozone-uj-rgb-egere/2017/01/13

Megérkezett a Neon M50, az Ozone új RGB egere

2017. január 13. Kocsis Bence Periféria hírek

Az Ozone bemutatta új gamer egerét, a Neon M50-et, mely ötvözi a pontosságot és az eleganciát, így az e-sportok szerelmeseinek tökéletes választás lehet. Az egér egy nagy felbontású Pixart PMW3310 optikai szenzort kapott, ami az egyik legjobb optikai érzékelő a piacon, melynek maximális felbontása 5000 dpi. A Neon M50 egy jobbkezes kialakítású, asszimetrikus  gamer egér, melyen 6 programozható gomb került elhelyezésre. A kényelemről az ergonómikus kialakítás mellett a gumi markolat is gondoskodik. A beállításokat a felhasználók elmenthetik profilokba, így egy másik játékot elindítva egy kattintással előhozhatják az oda illő beállításokat. A 128 Kb belső memóriának köszönhetően a profikok az egér "agyában" is mentésre kerülnek, így egy másik számítógépen is könnyedén előcsalogathatók.

A Neon M50 16,8 millió szín megjelenítésére képes RGB világítást is kapott, mely világítás az egér logója alól szűrődik ki, emellett körben is kapunk egy világító gyűrűt.

ozone_neon_M50_02

Az Ozone Neon M50 50 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. Érdekesség, hogy a gyártó új egeréhez egy 3 euró értékű kupont biztosít, melyet a G2A platformon lehet levásárolni.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=7uAHqBVOK4U[/youtube]

.

ozone_logo

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: