megerkezett-a-sandberg-face-id-webcam-2-windows-hello-kompatibilitassal

Megérkezett a Sandberg Face-ID Webcam 2 Windows Hello kompatibilitással

2023. november 14. Fenes Kristóf Periféria hírek

A Sandberg bemutatta legújabb webkameráját, a Face-ID Webcam 2-t, amely Windows Hello kompatibilitással és full HD 1080P felbontással rendelkezik.

Face-ID Webcam 2

A Sandberg Face-ID Webcam 2 a nagy teljesítményű full HD 1080P felbontásnak, a 80°-os optikai látószögnek, az automatikus fénybeállításnak és a 30 FPS-nek köszönhetően éles és tiszta képet biztosít.

A Windows 10 és 11 operációs rendszerek beépített Windows Hello funkciója lehetővé teszi a biometrikus adatok általi bejelentkezést számítógépeden, amely gyors és biztonságos hozzáférést biztosít a felhasználóknak. A Face-ID Webcam 2 kompatibilis a Windows Hello-val, így támogatja az arcfelismerést, lehetővé téve a biztonságos bejelentkezést. Az nagyobb biztonság érdekében pedig fizikai adatvédelmi kapcsolóval is rendelkezik, így bármikor meggyőződhetsz róla, hogy a kamera be- vagy kikapcsolt állapotban van.

A kamera egy csiptetőn helyezkedik el, így könnyedén rögzíthető egy laptop képernyőjéhez, vagy akár egy PC-s monitorhoz is. Az illesztőprogram-mentes telepítésnek köszönhetően egyszerűen csak csatlakoztatnod kell a webkamerát a számítógépedhez és máris használatra kész az eszköz.

A beépített sztereó mikrofon automatikus zaj- és visszhangcsökkentéssel rendelkezik a kiváló hangminőség biztosításáért.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a Face-ID Webcam 2 termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: