megerkezett-az-uj-thermaltake-riing-pro-rgb-71-gaming-fejhallgato

Megérkezett az új Thermaltake RIING Pro RGB 7.1 gaming fejhallgató

A Thermaltake a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén -, bejelentette a RIING Pro RGB 7.1 gaming fejhallgató érkezését. Akár 7.1 prémium virtuális térhatású hangzást, 50 mm-es meghajtókat, vagy dinamikus RGB világítást keresel, a RIING Pro RGB 7.1 gaming fejhallgató minden igényedet teljesíti.

A RIING Pro RGB 7.1 gaming fejhallgató 7.1 prémium virtuális térhangzást biztosít a túlméretezett, 50 mm-es meghajtók segítségével, amelyek csökkentik a torzítást, miközben tiszta és pontos hangzást tesznek lehetővé mind az alacsony- és magas frekvenciatartományban, 20 Hz-től 20 KHz-ig. Élvezd a hangminőség új szintjét a beépített ESS ES9018 DAC és SABRE9601K erősítővel, amely 24 bit/96 kHz veszteségmentes lejátszást biztosít nagy dinamika és hihetetlenül alacsony torzítás mellett. A fülhallgatóhoz egy vezérlőpanel is tartozik, ahol azonnal elérheted a 7.1-es virtuális térhatást, vagy előre meghatározott EQ beállítások között válthatsz a hangerőszabályzás mellett. A kényelmes, memóriahab alapú fülpárnák, valamint az automatikus fejpánt-állítás tökéletes illeszkedést és problémamentes viselést tesz lehetővé.

A fejhallgató főbb tulajdonságai között szerepel a 16,8 millió színből álló RGB megvilágítás két külön zónában, amelyeket az iTAKE motor szoftverén keresztül szabhatsz személyre; a fényhatásokat pedig szinkronizálhatod a TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel is. A fülhallgató együttműködik a Razer Chroma ökoszisztémával is, lehetővé téve a játékok fényhatásainak- és az RGB világítás szinkronizálását. Ezenkívül kompatibilis az Amazon Alexa hangvezérlő szolgáltatással, amely biztosítja a világítás hangalapú vezérlését egy Alexa kompatibilis eszköz segítségével.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: