megerkezett-az-uj-transformers-film-elozetese/2016/12/06

Megérkezett az új Transformers film előzetese

2016. december 06. Ficsor Tamás

Szerencsénkre Michael Bay előre szólt, hogy készüljünk az új Transformers előzetesére. Az ígéretét betartotta a Paramount pedig megosztotta.

Mondhatni egy nagyon örült előzetest dobtak össze a stúdióban. Egyelőre a sztoriról még most sem lehet pontos dolgokat mesélni, de az biztos, hogy egészen más lesz az eddigiekhez képest, hisz Optimus még sosem fordult szembe az autobotokkal. Ráadásul az előzetesben feltűnik Unicorn, aki egy bolygó méretű „álca”.

Ezen kívül a történet valahogy kapcsolódni fog Arthur királyhoz és a középkorhoz. A vászonra sok ismerős arc visszatér az előző részből, mint például Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Stanley Tucci. Az új női karakter Isabela Moner fogja alakítani, míg a már említett Arthur király szerepét Liam Carrigan kapta.

Mivel a film robotokról szól, így közülük is sokuk tér vissza, mint Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound és Crosshairs. Fognak újak is jönni, mint például Hot Rod és Sqweeks. Természetesen Megatron most sem marad ki a buliból.

A Transformers: Az utolsó lovag 2017 júniusában fog megjelenni.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qLA6cpLwr6A[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás