megerkeztek-a-hama-ujdonsagai

Megérkeztek a HAMA újdonságai

2022. augusztus 09. Kocsis Bence Mobil hírek

Már elérhetők a HAMA újdonságai, melyek alternatívákat kínálnak mobileszközök töltésére. Legyen szó autózásról, túrázásról, vagy otthonlétről, minden téren találunk lehetőséget eszközeink feltöltésére.

UNIVERZÁLIS USB KÜLSŐ AKKU "PD20-HD", 20000MAH (termékazonosító: 187289):

A 20000 mAh kapacitású powerpank segítségével akár út közben is feltölthetjük eszközeinket. A Power Delivery technológia rendkívül gyors töltést tesz lehetővé, a hagyományos töltési technológiáknál akár ötször gyorsabb. Az USB Type-C aljzat maximálisan 3A áramerősségű töltést tesz lehetővé, a csatlakoztatott készülékhez idomulva, hogy maximális sebességgel menjen végbe a töltés. Az integrált LED kapacitásjelző felkészíti használóját a lemerülésre. Számos védelmi funkcióval rendelkezik a külső akkumulátor, mint túlterhelés elleni védelem, a mélykisütés elleni védelem, vagy a rövidzárlat elleni védelem.

HÁLÓZATI TÖLTŐ, 1xQC3.0, 3xUSB, PD/QC, 4 PORT, 33W (201629):

A négy porttal ellátott töltő négy eszköz egyidejű töltését teszi lehetővé. Az inteligens chipkészlet túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel lett ellátva. Az optimalizált töltési kíméli az eszközök akkumulátorát, így meghosszabítja azok élettartamát. AZ USB töltő autómatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközök tulajdonságait, így a lehető leghatékonyabban végzi a töltést. A töltő nagy sebességgel tölti a készölékeket, pl. Apple iPhone 12 50%-ra 30 perc alatt, ideális a legújabb generációs készülékekhez, mivel ezek gyakran már nem tartalmaznak töltőt a vásárláskor. A Qualcomm Quick Charge porton kerszetül a maximális töltési sebesség 18W, míg az USB-A portokon keresztül 15W


AUTÓS TÖLTŐ + LIGHTNING - USB ADATKÁBEL, 2,4A, 12W (201610):

A szivargyújtóról üzemeltethető USB töltő USB - Lightning kábellel rendelkezik, maximálisan 2,4A gyorstöltéssel. A mellékelt kábel hossza 1 m.

AUTÓS TÖLTŐ (PD) + LIGHTNING - USB TYPE-C ADATKÁBEL, 3A, 20W (201611):

A szivargyújtóra csatlakoztatható töltő 1 m hosszú USB Type-C - Lightning kábellel rendelkezik és a maximális töltési áram 3A , ami 20W-os györstöltést tesz lehetővé. A Power Delivery chipset autómatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt, így a leghatékonyabb módon hajtja végre a töltést túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem mellett.

HÁLÓZATI TÖLTŐ SZETT + LIGHTNING - USB ADATKÁBEL, 2,4A, 12W (201619):

Az 1 m hosszú USB Type-A - Lightning kábellel használható töltő töltési árama maximálisan 2,4 A. A csatlakoztatott eszközök autómatikusan felismerésre kerülnek és optimálisan töltődnek. A töltési folyamat kíméli az eszköz akkumulátorát.

HÁLÓZATI TÖLTŐ, USB, 1,2A, 6W (201645):

A hálózati töltő USB Type-A porttal rendelkezik, maximálisan 1,2A / 6W töltést tesz lehetővé. Egy LED is elhelyezésre került, mely információt ad a csatlakoztatott eszköz állapotáról.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: