MEGERŐSÍTVE: Április 11-én érkezik a Windows 10 Creators Update


Tavaly októberben a Microsoft HQ-ból beszámoltunk korábban arról, hogy a Redstone 2 kódnévvel ellátott frissítés Creators Update néven fog megjelenni, és körvonalaztuk milyen újdonságok várhatóak. A várakozásnak vége, ugyanis nem kevesebb, mint 13 nap múlva megjelenik a 15063-as Build számmal rendelkező Creators Update. A Frissítés 1703 néven fog megjelenni a Windows Update-en keresztül.

A Windows 10-et ma már milliók használják nagy megelégedéssel, a Microsoft ezért úgy döntött, hogy az operációs rendszer ne csupán praktikus segítséget nyújtson a felhasználóinak a mindennapokhoz, hanem lehetőséget adjon arra is, hogy mindenki kibontakoztathassa egyéniségét. Az alkotói szellem bennünk él, olyan területeken is, ahol nem is gondolnánk. Ha ehhez van egy jó eszközünk, mint a Windows 10 Creator, akkor az felfedezésre ösztönöz és eredményessé tehet minket a munkában és a tanulásban egyaránt.

A Windows 10 Creators Update kiemelt újdonságai:

  • 3D és kiterjesztett valóság
  • Game mode és játékmenet megosztása Beammel, amivel a játékélmény érezhetően nő, és interaktívvá válik
  • Új Microsoft Edge, frissített biztonsági és Windows Iink funkcióval, amivel a weboldalakra is rajzolhatunk, vagy szabadkézi jegyzeteket készíthetünk
  • Adatvédelmi és biztonsági frissítések

További infót a Microsoft blogposztjában olvashattok.

Frissítésre fel!