megjelent-a-toughram-z-one-rgb-d5-ddr5-memoriakeszlet

Megjelent a TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet

2022. május 05. Kocsis Bence Memória hírek

A Thermaltake bejelentette a Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet megjelenését. A 4800, 5200 és 5600 MT/s sebességgel is kapható TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 a legjobb minőségű alkatrészekkel rendelkezik, beleértve a gondosan kiválasztott Hynix M-Die típusú memóriachipeket, a stabilabb áramellátásért felelős PMIC-t – amely a 1,1 V-ra csökkenti a működési feszültséget –, és a 10μ aranyozott érintkezőket. Ezenkívül a TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 memóriák támogatják a TT RGB PLUS szoftvert, amely valós időben mutatja meg a hőmérsékletet, a beállított frekvenciát és a teljesítményt, továbbá 25 előre beállított fényeffektet is biztosít.

A TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 modulonként 8 szupervilágos, 16,8 millió színű teljes színskálát lefedő, egyénileg konfigurálható RGB LED fényforrással rendelkezik, amelyek kompatibilisek a TT RGB PLUS-szal, a TT AI-hangvezérléssel, a Razer Chroma-val és az Amazon Alexával is, így az RGB-rajongók akár teljes ökoszisztémát is létrehozhatnak otthonaikban. A memóriák támogatják az alaplapi RGB-vezérlőket is, így az 5 V-os ARGB-csatlakozó segítségével ASUS Aura Sync-kel, GIGABYTE RGB Fusion-nel, MSI Mystic Light-tal és ASRock Polychrome szinkronizációval is kezelhető a memóriamodulok világítása, ezzel teljesen szabad kezet adva a felhasználóknak.

    A gondosan kiválasztott, Hynix M-Die típusú memóriachipek szigorú vizsgálatokon estek át, hogy optimális frekvenciát és alacsony válaszidőt nyújtsanak a felhasználók számára. A 10μ aranyozott érintkezők használata javítja a tartósságot és ellenáll a ki- és behelyezésből adódó kopásnak. A szálcsiszolt alumínium hűtőbordák használata kivételes hőelvezetést eredményez, hogy eleget tegyen a nagy teljesítmény eléréséhez szükséges hűtési igényeknek. A 8 szupervilágos vezérelhető LED a 16,8 millió, teljes színskálát lefedő RGB-világításával és dinamikus fényeffektjeivel életre kelti a számítógépeket.

    A Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 4800, 5200 és 5600 MT/s sebességű, 32 GB-os memóriakészletek már megvásárolhatók a TTPremium.com oldalon. A gyártó a TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet élettartam garanciájával érhető el.

    Írta: Kocsis Bence

    Hasonló bejegyzések: