megjelent-az-mx-vs-atv-legends

Megjelent az MX vs. ATV: Legends

2022. június 28. Uszkai Dávid Konzol

Megjelent a THQ Nordic és a Rainbow Studios közös játéka, az MX vs. ATV-sorozat következő epizódja, mely a Legends nevet kapta. 

Közel egy hónap csúszás után, a mai nap folyamán (június 28) megjelent az MX vs. ATV Legends PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, mely a híres, még 2005-ben elkezdett sorozatot kívánja folytatni. A játék a rövid leírása alapján a győzelemért hív versenybe, mindezt krosszmotoron ülve. Hatalmas, új helyszínekkel és átdolgozott, részletes karrier móddal kecsegteti a játékosokat, melyben igazi, világhírű terepmotorossá válhatunk. A karrier mód számos extrát ígér, ilyenek például a választásainktól függő új versenyek, szponzori lehetőségek vagy épp különleges események. Egy új mód is debütál, ez pedig nem más mint a Trails, ezen belül intenzív, szabadtéri versenyeken vehetünk részt, ahol minden kanyarban várhat ránk valamilyen meglepetés, úgyhogy minden ügyességünkre szükség lesz, hogy megküzdjünk az elemekkel. A motorokat természetesen mindenféle felszereléssel is tuningolhatjuk, teljesen testre szabhatjuk azokat és ugyan ez igaz a karakterünkre is, mindent a valóságnak megfelelően testreszabhatunk valódi gyártók termékeivel.

Természtesen nem csak a karriermód az egyetlen változás, a fejlesztők a játékmeneten is javítottak, a fizikai modellt újradolgozták teljesen, így a játék most már még szórakoztatóbb lesz, száguldjunk akár kettő, akár négy keréken.

A játék legfontosabb jellemzői:

  • Három kategória: krosszmotor, ATV és UTV
  • Továbbfejlesztett fizikai modell, jobb irányítás
  • Nagy nyílt világú, vadonatúj pályák és helyszínek
  • Átdolgozott karrier mód új eseményekkel, szponzorokkal
  • Trails játékmód
  • 16 fős multiplayer

Jó hír továbbá az is, hogy akik PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra vették meg a játékot, a későbbiekben ingyenesen frissíthetnek az újgenerációs változatokra.Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: