megjelent-az-xpg-precog-analog-gaming-fejhallgato

Megjelent az XPG PRECOG ANALOG gaming fejhallgató

2020. szeptember 10. Herczeg Balázs Periféria hírek

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG PRECOG ANALOG gaming fejhallgatót. Az XPG PRECOG ANALOG a tavaly bemutatott XPG PRECOG vonalát követi és az elődje előnyös tulajdonságai mellett kedvezőbb árazással rendelkezik. A hibrid elektrosztatikus-dinamikus hangszórók és a bőrbarát anyagból készült ergonomikus fülpárnák biztosítják a hosszantartó kényelemet, a Hi-Res Audio tanúsítványnak köszönhetően pedig az XPG PRECOG ANALOG gaming fejhallgató hihetetlen hangminőséget nyújt. Mindemellett levehető, nagy érzékenységű mikrofonnal lett felszerelve, valamint további kiegészítők vásárlásával teljesen személyre szabható.

Az XPG PRECOG gaming fejhallgató sorozat a világon elsőként rendelkezik dupla elektrosztatikus-dinamikus hangszórókkal, amelyek mindkét kategóriából a legjobbat kínálják a felhasználóknak. A periféria elektrosztatikus meghajtói éles és tiszta magas-frekvenciás hangot biztosítanak. A vékony és pehelykönnyű membránok a teljes felületüket kihasználják a hangalkotásra, továbbá gyors átmenetű reakcióidőt kínálnak. Eközben a dinamikus hangszórók mély basszusra és erőteljes alacsony frekvenciájú hangképzésre képesek. Mindezek egy olyan fejhallgatót eredményeztek, amely egyszerre nyújt kiemelkedő magas és mély hangzást anélkül, hogy azok egymásra káros hatással lennének, így egy valóban magával ragadó zenei- és játékélményt biztosít a felhasználók számára. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező XPG PRECOG ANALOG fantasztikus 5 Hz - 50.000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományt kínál a fokozott- hatások és hangminőség érdekében. A felhasználók teljes mértékben megtapasztalhatják a FLAC/ALAC, AIFF vagy MQA formátumú tartalmak valódi élményét az általános, tömörített audio szabványokkal szemben.

Az XPG szabadalmaztatott professzionális játékosoknak tervezett légáteresztő fülpárnái bőrbarát szövettel lettek beborítva a hosszantartó kényelem érdekében. A ferde kialakításnak köszönhetően természetes módon illeszkednek a fülekre, amely még a szemüveg viselése esetén is kényelmes marad. A fülpárnák kiváló hangszigetelést biztosítanak a zavaró környezeti zajok kizárásához. A fejhallgatóhoz egy nagy érzékenységű mikrofon is tartozik, amely minimálisra csökkenti a frekvenciatartományok közötti interferenciát a tiszta és világos kommunikációs élményért. A mikrofon és a 3,5 mm-es kábel egyaránt leválasztható az egyszerű hordozhatóságért.


Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: