megjelentek-a-thermaltake-uj-420-mm-es-all-in-one-folyadekhutesei

Megjelentek a Thermaltake új 420 mm-es All-In-One folyadékhűtései

2023. március 24. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Thermaltake bemutatta a TOUGHLIQUID Ultra 280/420 RGB, TOUGHLIQUID Ultra 280/420 és a TH420 ARGB Sync fekete és fehér All-In-One folyadékhűtéseit. Az új generációs CPU-k érkezésével a „Stay Cool, Game On” szlogen kiválóan tükrözi új terméksorozatot, amely minden PC-rajongó és játékos hűtési igényeit kielégíti.

A Thermaltake a TOUGHLIQUID Ultra RGB-t az egyre növekvő magszámú, következő generációs CPU-k hűtési kihívásaira tervezte. A TOUGHLIQUID Ultra RGB, a zászlóshajó AIO hűtési megoldás nagyobb, 280 mm-es és 420 mm-es radiátormérettel érhető el. TOUGHFAN 14 RGB-ventilátorokkal érkezik, így nemcsak 16,8 millió színvariációt tud megjeleníteni 24 szabályozható LED-del a speciálisan kialakított fénylő ventilátorkereten keresztül, hanem akár 2000 RPM-es maximális fordulatszámmal is képes működni. A 140 mm-es ventilátorok egyenletes, 107 CFM értékű légáramlást produkálnak 3,04 mm-H2O statikus nyomás mellett, valamint alacsony, 30,7 dBA-s zajszintet tartanak fenn.

Azoknak, akik a nem RGB-s termékeket részesítik előnyben, a TOUGHLIUQID Ultra 280/420 AIO-t ajánljuk. TOUGHFAN 14 ventilátorokkal érkeznek, amelyek erősek és csendesek, valamint akár 2000 RPM-es maximális működési sebességre képesek. 119,1 CFM értékű légáramlással és 3,54 mm-H2O statikus nyomással a TOUGHFAN továbbra is képes megőrizni alacsony, 33,2 dBA-s zajszintjét, miközben kivételes hűtési teljesítményt biztosít, hogy a rendszer a lehető leghalkabb maradhasson.

Ezenkívül a TOUGHLIQUID Ultra RGB és a TOUGHLIQUID Ultra is egy 2,1 hüvelykes forgatható LCD-kijelzővel érkezik, amelyen különféle grafikák, köztük képek és videók jeleníthetők meg, lehetővé téve bármilyen JPG, GIF vagy mp4-fájl tetszésed szerinti bemutatását. Ezenkívül képes megmutatni a rendszered aktuális hardverkihasználtságát, ezzel betekintést nyújtva a rendszer teljesítményére, és új szintre emelve a PC-k testreszabását.

A Thermaltake emellett egy új AIO-megoldást is kínál azoknak a felhasználóknak, akik a teljesen fehér PC-k rabjai. A TH420 ARGB Sync ezúttal fekete és fehér színekben is kapható. Három 140 mm-es, fokozott teljesítményű CT140 ARGB Sync ventilátorral érkezik, amelyek maximális fordulatszáma 1800 RPM és támogatják az 5 V-os RGB-kompatibilis alaplapokat a világításvezérléshez, így a TH420 a legjobb hűtési teljesítményt és AIO-esztétikát biztosítja. A ventilátorlapátokat úgy optimalizálták, hogy kiegyensúlyozott légáramlást és statikus nyomást hozzanak létre, a legjobb hűtési teljesítményt garantálva a megfizethető AIO-k árkategóriájában. Ezenkívül minden ventilátor 9 szabályozható LED-del rendelkezik, valamint támogatják az 5 V-os alaplapi szoftveres fényvezérlést is. Ezek a pénztárcabarát modellek ráadásul könnyedén elvezetik a következő generációs Intel és AMD CPU-k által létrehozott hőt is.

További információkat a gyártó oldalán találtok.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: