megjelentek-a-toughpower-tf1-titanium-es-gf2-argb-gold-sorozatu-analog-tapegysegek

Megjelentek a Toughpower TF1 Titanium és GF2 ARGB Gold sorozatú analóg tápegységek

2021. április 25. Kocsis Bence Tápellátás hírek

A Thermaltake bejelentette Toughpower TF1 Titanium és a Toughpower GF2 ARGB Gold sorozatú analóg tápegységeit. A Toughpower TF1 Titanium egy 1550 W-os csúcskategóriás tápegység, amelyet kifejezetten a tuningolók számára terveztek a komponensek túlhajtásához. A stabilabb és megbízhatóbb túlhajtási környezet biztosítása érdekében a Thermaltake néhány létfontosságú funkcióval egészítette ki a tápegység képességeit, beleértve az átmeneti választ - 12 V < 1%, 5 V < 3%, 3,3 V < 5%; a bekapcsolási áramot, amely < 50 amper; a Turbo Fan gombot; egy extra 24 tűs jumper-t és SATA OCP védelmi mechanizmust. A Toughpower GF2 ARGB Gold három különböző kapacitással kapható - 650 W/750 W/850 W. Egy előtelepített, szabadalmaztatott, csendes, 16,8 millió színű LED-ekkel ellátott, 140 mm-es Riing Duo RGB ventilátorral rendelkezik, továbbá a tápegység oldalain egyedi ARGB panelek is helyet kaptak. A Towerpower GF2 ARGB Gold sorozat a Toughpower PF1 ARGB Platinum sorozat költséghatékonyabb változata.

A Thermaltake Toughpower TF1 1550W Titainum analóg tápegység jellemzői:

A tápegységen elhelyezett Turbo Fan gomb igény szerint megnöveli a légáramlást, hogy hatékonyan hűtse a belső komponenseket maximális terhelés esetén. A jumper csatlakozó segítségével a felhasználók akkor is tudnak elektromos áramot biztosítani a videokártyáknak, ha a tápegység nem csatlakozik egy alaplaphoz sem. Emellett lehetővé teszi a ventilátorok tesztelését is azelőtt, hogy bekapcsolnánk a számítógépet. A tápegység két oldalán található ARGB panelek kiváló világítást biztosítanak, így bármilyen szögből nézve is lenyűgöző RGB-áradatban lehet része a felhasználóknak.  A 140 mm-es Riing Duo RGB ventilátor dupla gyűrűvel, 18 vezérelhető LED-del, nagy fényátfedéssel, valamint egyenletes színnel és fényerővel rendelkezik és akár 16,8 millió szín közül is egyedileg testreszabható a világítás. Minden olyan ASUS AURA, a GIGABYTE RGB FUSTION, az MSI MYSTIC LIGHT kompatibilis alaplap, amelyik rendelkezik +5V RGB csatlakozóval, támogatja az RGB Sync funkciót. Továbbá beépített színmódokat is nyújt azok számára, akik nem rendelkeznek külön RGB csatlakozóval.

A Toughpower TF1 1550W Titainum és a Toughpower GF2 ARGB Gold sorozatú analóg tápegységek közös jellemzői:

A 100% magas minőségű, 105°C-ig működő japán kondenzátorok jelentősen javítják a tartósságot, a stabilitást és a megbízhatóságot. 0%-tól egészen 100%-os terhelésig a 12V, 5V vagy 3,3V-os ágak zajhulláma kevesebb, mint 30 mV, ezzel hosszabb élettartamot eredményezve. A zaj egyben árampazarlást is jelent, így célszerű az alacsony értékekre törekedni. A kiváló minőségű komponensek biztosítják a számítógép teljes védelmét. A Thermaltake ragaszkodik ahhoz, hogy a fő sínek legfeljebb ± 2%-át biztosítsa a legnagyobb teljesítmény eléréséhez. Ez sokkal szigorúbb, mint az Intel ±5%-os szabványa a fő síneknél és ±10% -12 V esetén. Áramkimaradás, például áramszünet vagy feszültségingadozás során a számítógép leállhat vagy újraindulhat, de 16 ms-os tartási idővel a tápegység stabilabban fog működni az ilyen helyzetekben is.

Toughpower GF2 ARGB 850W

A Toughpower GF2 ARGB Gold sorozat már megvásárolható a Thermaltake hivatalos forgalmazóinak kínálatában. A Toughpower TF1 1550W Titanium az év hátralévő részében fog megjelenni. A tápegységek tíz éves garanciájával kerülnek a boltok polcaira. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: