megvan-a-star-wars-8-reszenek-cime/2017/01/24

Kiderült, mi a Star Wars nyolcadik részének a címe!

2017. január 24. Kocsis Bence

2017 decemberében érkezik a mozikba a Star Wars széria következő, immáron nyolcadik epizódja. Eddig nem tudtunk meg részleteket a sorozat következő részéről, azonban a tegnapi napon a készítők leleplezték az új Star Wars fil címét, mely a Star Wars: The Last Jedi, azaz Csillagok háborúja : Az Utolsó Jedi nevet viseli.

A filmet egyébként Rian Johnson rendezi a producerek pedig Kathleen Kennedy és Ram Bergman lesz, a vezető producerek listáján pedig J.J. Abrams-t, Jason McGatlin-t és Tom Karnowski-t találjuk.

Ryan Johnson elmondása szerint a Star Wars VIII. az Ébredő Erő közvetlen folytatása lesz, azaz nem fognak évek eltelni a két rész története között. Az új epizódban még közelebbről megismerhetik majd a nézők Rey, Poe és Finn karakterét és várhatóan központi szerepet kap majd Rey és Luke Skywalker kapcsolata. A jeleneteket már leforgatták, jelenleg az utómunkálatok folynak, így a tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher szerepelni fog a filmben. Érdekesség, hogy a forgatáshoz felhasznált helyszínek között szerepel Horvátország, Dubrovnik is, amelyről az interneten számos fotót és néhány videót is találtok.

Várjuk tehár december 15-ét és az Utolsó Jedit...

last_jedi  

Írta: Kocsis Bence